第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
五、根据上下文或首字母提示,补全短文。
A little bear is called Harry. He doesn't like brushing his ______. Every day his mother says to him, “Harry, it's ______ for you to brush your teeth and go to bed.” “I know, Mum,” says Harry unhappily. He goes to the b______ and turns on the tap(水龙头). He keeps the w______ running. His mother thinks he is brushing his teeth.
“Maybe I can do it tomorrow morning. It is bad to brush teeth every ______. ” He looks at his d______ teeth and thinks, “I don't want to brush my teeth today. I can brush them t______ tomorrow. That will be OK.”
But the next day, he doesn't brush his teeth. He always thinks he can do it tomorrow. One morning, when he gets up, he finds all of his teeth have gone missing. He cries, “My teeth! My teeth!” His mother comes into his bedroom and says, “What's ______?” “I don't have any teeth now, Mum! I want to brush my teeth ______ day,” He cries again and again. His mother takes him to see the dentist. The dentist says, “Oh! I am sorry to say you can't eat any food now. There aren't any teeth in your mouth.”
The little bear cries and cries s______. Suddenly, he wakes up. “Oh! It is a dream. A terrible dream.” He gets up at once and goes to brush his teeth. He tells himself to brush his teeth every day.
A little bear is called Harry. He doesn't like brushing his ______. Every day his mother says to him, “Harry, it's ______ for you to brush your teeth and go to bed.” “I know, Mum,” says Harry unhappily. He goes to the b______ and turns on the tap(水龙头). He keeps the w______ running. His mother thinks he is brushing his teeth.
“Maybe I can do it tomorrow morning. It is bad to brush teeth every ______. ” He looks at his d______ teeth and thinks, “I don't want to brush my teeth today. I can brush them t______ tomorrow. That will be OK.”
But the next day, he doesn't brush his teeth. He always thinks he can do it tomorrow. One morning, when he gets up, he finds all of his teeth have gone missing. He cries, “My teeth! My teeth!” His mother comes into his bedroom and says, “What's ______?” “I don't have any teeth now, Mum! I want to brush my teeth ______ day,” He cries again and again. His mother takes him to see the dentist. The dentist says, “Oh! I am sorry to say you can't eat any food now. There aren't any teeth in your mouth.”
The little bear cries and cries s______. Suddenly, he wakes up. “Oh! It is a dream. A terrible dream.” He gets up at once and goes to brush his teeth. He tells himself to brush his teeth every day.
答案:
teeth; time; bathroom; water; day; dirty; twice; wrong; every; sadly
六、阅读对话,完成下列各题。
Jack:Good morning, Sally. Which animal do you like best?
Sally:My favourite animal is the panda. Do you know about pandas?
Jack:Sure. Pandas are fat and lovely. They mainly live in the south - west of China. They are black and white. They like eating bamboo. They can climb trees and sleep in the trees. They always play with their zookeepers. People protect them very well.
Sally:Wow, you know a lot about pandas. What's your favourite animal?
Jack:My favourite animal is the elephant. Elephants are the largest land animals in the world. They have big ears and a long nose. They eat grass and fruit, but they never eat meat. They can use their long noses to grab their food. They are very friendly to people, but we always hurt them.
Sally:I agree with you. Animals are our friends, and we need to protect them.
(一)完成表格。
(二)结合实际情况回答问题。
1. What is your favourite animal? Why?
______________________________
2. Do you agree with Jack and Sally? What can we do to protect the animals?
______________________________
Jack:Good morning, Sally. Which animal do you like best?
Sally:My favourite animal is the panda. Do you know about pandas?
Jack:Sure. Pandas are fat and lovely. They mainly live in the south - west of China. They are black and white. They like eating bamboo. They can climb trees and sleep in the trees. They always play with their zookeepers. People protect them very well.
Sally:Wow, you know a lot about pandas. What's your favourite animal?
Jack:My favourite animal is the elephant. Elephants are the largest land animals in the world. They have big ears and a long nose. They eat grass and fruit, but they never eat meat. They can use their long noses to grab their food. They are very friendly to people, but we always hurt them.
Sally:I agree with you. Animals are our friends, and we need to protect them.
(一)完成表格。
(二)结合实际情况回答问题。
1. What is your favourite animal? Why?
______________________________
2. Do you agree with Jack and Sally? What can we do to protect the animals?
______________________________
答案:
(一)1. Sally 解析:由萨莉所说的“My favourite animal is the panda.”可知答案。 2. fat 解析:由“Pandas are fat and lovely.”可知答案。 3. bamboo 解析:由“They like eating bamboo.”可知答案。 4. Jack 解析:由杰克所说的“My favourite animal is the elephant.”可知答案。 5. nose 解析:由“They have big ears and a long nose.”可知答案。 6. never 解析:由“They eat grass and fruit, but they never eat meat.”可知答案。
(二)1. My favourite animal is the giraffe. Because giraffes are very cute. 2. Yes, I do. We can protect the forests to protect the animals.(本大题答案不唯一)
(二)1. My favourite animal is the giraffe. Because giraffes are very cute. 2. Yes, I do. We can protect the forests to protect the animals.(本大题答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看