第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
六、阅读信件内容,判断正(T)误(F)。
Dear Bob,
Tomorrow is Sunday. I don't go to school.
In the morning, I'm going to stay at home with my family. We're going to have a big party(聚会). We will play games. We will tell stories.
In the afternoon, I'm going to buy a new dictionary. And after that I will go to the park. I want to look for some beautiful leaves.
I'm going to visit my grandparents in the evening. Their house is near. So I usually go on foot.
What are you going to do tomorrow? Please write to me soon.
Yours,
Mike
( )1. Bob is going to stay at home with his family.
( )2. Mike is going to buy a new dictionary tomorrow.
( )3. Tomorrow Mike is going to look for some beautiful leaves.
( )4. Mike usually visits his grandparents on foot.
( )5. Mike and his family will tell stories in the evening.
Dear Bob,
Tomorrow is Sunday. I don't go to school.
In the morning, I'm going to stay at home with my family. We're going to have a big party(聚会). We will play games. We will tell stories.
In the afternoon, I'm going to buy a new dictionary. And after that I will go to the park. I want to look for some beautiful leaves.
I'm going to visit my grandparents in the evening. Their house is near. So I usually go on foot.
What are you going to do tomorrow? Please write to me soon.
Yours,
Mike
( )1. Bob is going to stay at home with his family.
( )2. Mike is going to buy a new dictionary tomorrow.
( )3. Tomorrow Mike is going to look for some beautiful leaves.
( )4. Mike usually visits his grandparents on foot.
( )5. Mike and his family will tell stories in the evening.
答案:
1. F
解析:信是Mike写给Bob的,信中说的是Mike自己要和家人待在家里,而不是Bob,故填F。
2. T
解析:信中提到“In the afternoon, I'm going to buy a new dictionary.”,明天是周日,所以Mike明天要去买字典,故填T。
3. T
解析:信中提到“And after that I will go to the park. I want to look for some beautiful leaves.”,“that”指代下午去买字典,所以明天Mike要去寻找漂亮的叶子,故填T。
4. T
解析:信中提到“I'm going to visit my grandparents in the evening. Their house is near. So I usually go on foot.”,故填T。
5. F
解析:信中提到“In the morning... We will tell stories.”,讲故事是在早上,而不是晚上,故填F。
解析:信是Mike写给Bob的,信中说的是Mike自己要和家人待在家里,而不是Bob,故填F。
2. T
解析:信中提到“In the afternoon, I'm going to buy a new dictionary.”,明天是周日,所以Mike明天要去买字典,故填T。
3. T
解析:信中提到“And after that I will go to the park. I want to look for some beautiful leaves.”,“that”指代下午去买字典,所以明天Mike要去寻找漂亮的叶子,故填T。
4. T
解析:信中提到“I'm going to visit my grandparents in the evening. Their house is near. So I usually go on foot.”,故填T。
5. F
解析:信中提到“In the morning... We will tell stories.”,讲故事是在早上,而不是晚上,故填F。
七、想一想,写一写。
马上就到周末了,做好周末计划了吗?你想做些什么呢?和同学们说一说,然后写下来吧。(不少于5句话)
马上就到周末了,做好周末计划了吗?你想做些什么呢?和同学们说一说,然后写下来吧。(不少于5句话)
答案:
(答案不唯一,示例如下)
The weekend is coming. I have a good plan. On Saturday morning, I am going to do my homework. In the afternoon, I am going to the library with my friend to read books. On Sunday morning, I am going to help my mother clean the room. In the afternoon, I am going to play basketball with my brother. I think I will have a happy weekend.
The weekend is coming. I have a good plan. On Saturday morning, I am going to do my homework. In the afternoon, I am going to the library with my friend to read books. On Sunday morning, I am going to help my mother clean the room. In the afternoon, I am going to play basketball with my brother. I think I will have a happy weekend.
查看更多完整答案,请扫码查看