第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
七、阅读短文,完成下列任务。
Hi! I'm John. I am eleven. I come from the UK. I usually go to school by subway. Sometimes I take a bus. I am a baseball player on the school team. After school, I often play baseball. My father is a teacher. He goes to work early and gets home late. He usually goes to work by bus. Sometimes he goes by bike. My father and I go to the park every weekend.
任务一:阅读短文,选择正确的答案。
( )1. John is ______.
A. 11 B. 7 C. 9
( )2. John is a boy from ______.
A. the USA B. the UK C. China
( )3. John often plays ______ after school.
A. basketball B. football C. baseball
( )4. John's father usually goes to work by ______.
A. subway B. bus C. bike
( )5. John and his father ______ every weekend.
A. go to work B. go to the park C. play baseball
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. How many ways can you find in the text?
______
2. How does John go to school?
______
Hi! I'm John. I am eleven. I come from the UK. I usually go to school by subway. Sometimes I take a bus. I am a baseball player on the school team. After school, I often play baseball. My father is a teacher. He goes to work early and gets home late. He usually goes to work by bus. Sometimes he goes by bike. My father and I go to the park every weekend.
任务一:阅读短文,选择正确的答案。
( )1. John is ______.
A. 11 B. 7 C. 9
( )2. John is a boy from ______.
A. the USA B. the UK C. China
( )3. John often plays ______ after school.
A. basketball B. football C. baseball
( )4. John's father usually goes to work by ______.
A. subway B. bus C. bike
( )5. John and his father ______ every weekend.
A. go to work B. go to the park C. play baseball
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. How many ways can you find in the text?
______
2. How does John go to school?
______
答案:
任务一:
1. A
解析:短文中“I am eleven.”表明John11岁,所以选A。
2. B
解析:“I come from the UK.”说明John来自英国,选B。
3. C
解析:“After school, I often play baseball.”可知John放学后经常打棒球,选C。
4. B
解析:“He usually goes to work by bus.”表明John的爸爸通常乘公共汽车上班,选B。
5. B
解析:“My father and I go to the park every weekend.”可知他们每周末去公园,选B。
任务二:
1. Four.
解析:文中提到的交通方式有“by subway”“take a bus”“by bus”“by bike”,共四种。
2. He usually goes to school by subway. Sometimes he takes a bus.
解析:短文明确说“I usually go to school by subway. Sometimes I take a bus.”,所以答案是此句。
1. A
解析:短文中“I am eleven.”表明John11岁,所以选A。
2. B
解析:“I come from the UK.”说明John来自英国,选B。
3. C
解析:“After school, I often play baseball.”可知John放学后经常打棒球,选C。
4. B
解析:“He usually goes to work by bus.”表明John的爸爸通常乘公共汽车上班,选B。
5. B
解析:“My father and I go to the park every weekend.”可知他们每周末去公园,选B。
任务二:
1. Four.
解析:文中提到的交通方式有“by subway”“take a bus”“by bus”“by bike”,共四种。
2. He usually goes to school by subway. Sometimes he takes a bus.
解析:短文明确说“I usually go to school by subway. Sometimes I take a bus.”,所以答案是此句。
查看更多完整答案,请扫码查看