第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
八、选择合适的单词,将短文补充完整。
supermarket cook cousin wash busy
My name is Kate. Tomorrow is Sunday. I am not going to school. My parents aren't going to work,but we are going to be very 1. _______ tomorrow. I'm going to read books with my 2. _______. My mother is going to 3. _______ a big dinner. My father is going to 4. _______ clothes. Then in the evening we are going to the 5. _______ to buy some food and drinks.
supermarket cook cousin wash busy
My name is Kate. Tomorrow is Sunday. I am not going to school. My parents aren't going to work,but we are going to be very 1. _______ tomorrow. I'm going to read books with my 2. _______. My mother is going to 3. _______ a big dinner. My father is going to 4. _______ clothes. Then in the evening we are going to the 5. _______ to buy some food and drinks.
答案:
1. busy
2. cousin
3. cook
4. wash
5. supermarket
解析:1. 根据上下文“父母不上班但会很……”,结合选项,busy(忙碌的)符合语境;2. “和我的……一起读书”,cousin(堂兄弟姐妹,表兄弟姐妹)合适;3. “做一顿丰盛的晚餐”用cook;4. “洗衣服”用wash clothes;5. “买食物和饮料”去supermarket(超市)。
2. cousin
3. cook
4. wash
5. supermarket
解析:1. 根据上下文“父母不上班但会很……”,结合选项,busy(忙碌的)符合语境;2. “和我的……一起读书”,cousin(堂兄弟姐妹,表兄弟姐妹)合适;3. “做一顿丰盛的晚餐”用cook;4. “洗衣服”用wash clothes;5. “买食物和饮料”去supermarket(超市)。
九、阅读短文,完成下列任务。
My name is Lily. There are three people in my family. We are going to have a busy weekend. I am not going to school. My parents are not going to work. My mother is going to the supermarket with her friends. They are going to buy some beautiful clothes. I'm going to the zoo with my father. We are going to see the animals. In the evening,our family are going to have a big dinner in an Italian restaurant. Then we are going to the cinema to see a film.
任务一:阅读短文,根据短文内容给下列图片排序。
(图片1:电影院场景)(图片2:动物园场景)(图片3:餐厅场景)
( ) ( ) ( )
任务二:根据短文内容填空。
1. We are going to have a _______ weekend.
2. My mother is going to the _______ with her _______.
My name is Lily. There are three people in my family. We are going to have a busy weekend. I am not going to school. My parents are not going to work. My mother is going to the supermarket with her friends. They are going to buy some beautiful clothes. I'm going to the zoo with my father. We are going to see the animals. In the evening,our family are going to have a big dinner in an Italian restaurant. Then we are going to the cinema to see a film.
任务一:阅读短文,根据短文内容给下列图片排序。
(图片1:电影院场景)(图片2:动物园场景)(图片3:餐厅场景)
( ) ( ) ( )
任务二:根据短文内容填空。
1. We are going to have a _______ weekend.
2. My mother is going to the _______ with her _______.
答案:
任务一:3,2,1
解析:短文提到的顺序是:妈妈和朋友去超市买衣服(未给对应图片)→“我”和爸爸去动物园看动物(图片2)→晚上全家在意大利餐厅吃晚餐(图片3)→然后去电影院看电影(图片1),所以图片排序为3,2,1。
任务二:1. busy
2. supermarket;friends
解析:1. 文中明确说“We are going to have a busy weekend.”;2. 文中提到“My mother is going to the supermarket with her friends.”。
解析:短文提到的顺序是:妈妈和朋友去超市买衣服(未给对应图片)→“我”和爸爸去动物园看动物(图片2)→晚上全家在意大利餐厅吃晚餐(图片3)→然后去电影院看电影(图片1),所以图片排序为3,2,1。
任务二:1. busy
2. supermarket;friends
解析:1. 文中明确说“We are going to have a busy weekend.”;2. 文中提到“My mother is going to the supermarket with her friends.”。
查看更多完整答案,请扫码查看