第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
七、阅读短文,选择正确的答案。
Dear Judy,
Would you like to come to my eleventh birthday party? Now let me tell you how to come. Wait for the bus at the bus stop near your home and take the No. 70 bus. Get off at the bookstore. Go straight for two minutes. You can see a tall gray building on your right. My parents will wait for you near the door. Hope to see you at three o'clock tomorrow afternoon.
Yours,
Lisa
( )1. The email is from _______ to _______.
A. Judy;Lisa
B. Lisa;Judy
C. Lisa;Tina
( )2. Which bus should Judy take?
A. The No. 17 bus.
B. The No. 7 bus.
C. The No. 70 bus.
( )3. _______ will wait for Judy.
A. Lisa's mother
B. Lisa's father
C. Lisa's parents
( )4. The party begins at _______ tomorrow.
A. 3 a.m.
B. 3 p.m.
C. 6 p.m.
( )5. What's the colour of the building Lisa lives in?
A. Gray.
B. Green.
C. Black.
Dear Judy,
Would you like to come to my eleventh birthday party? Now let me tell you how to come. Wait for the bus at the bus stop near your home and take the No. 70 bus. Get off at the bookstore. Go straight for two minutes. You can see a tall gray building on your right. My parents will wait for you near the door. Hope to see you at three o'clock tomorrow afternoon.
Yours,
Lisa
( )1. The email is from _______ to _______.
A. Judy;Lisa
B. Lisa;Judy
C. Lisa;Tina
( )2. Which bus should Judy take?
A. The No. 17 bus.
B. The No. 7 bus.
C. The No. 70 bus.
( )3. _______ will wait for Judy.
A. Lisa's mother
B. Lisa's father
C. Lisa's parents
( )4. The party begins at _______ tomorrow.
A. 3 a.m.
B. 3 p.m.
C. 6 p.m.
( )5. What's the colour of the building Lisa lives in?
A. Gray.
B. Green.
C. Black.
答案:
1. B
解析:邮件开头是Dear Judy,结尾是Yours, Lisa,所以是Lisa写给Judy的,选B。
2. C
解析:文中提到“take the No. 70 bus”,所以选C。
3. C
解析:文中说“My parents will wait for you”,所以选C。
4. B
解析:文中“Hope to see you at three o'clock tomorrow afternoon.”,下午三点(3 p.m.),选B。
5. A
解析:文中提到“a tall gray building”,所以选A。
解析:邮件开头是Dear Judy,结尾是Yours, Lisa,所以是Lisa写给Judy的,选B。
2. C
解析:文中提到“take the No. 70 bus”,所以选C。
3. C
解析:文中说“My parents will wait for you”,所以选C。
4. B
解析:文中“Hope to see you at three o'clock tomorrow afternoon.”,下午三点(3 p.m.),选B。
5. A
解析:文中提到“a tall gray building”,所以选A。
查看更多完整答案,请扫码查看