2025年智慧学习导学练六年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年智慧学习导学练六年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年智慧学习导学练六年级英语上册人教版》

八、阅读短文,完成下列任务。
I'm Frank. Sunday is coming. I am making a plan now. I'm going to get up at 6:30 in the morning. Before breakfast,I will take a shower. Then I'm going to clean my bedroom. I'm going to visit my grandparents at 10 o'clock. How can I get there? I will get there by bike because it's not far. In the afternoon,I'm going to play football with my cousin,Li Ming. How happy we will be! In the evening,I'm going to play with my little dog,Wangwang. I'm going to go to bed at 10 o'clock.
任务一:阅读短文,按文中出现的先后顺序用数字1~5给下列图片排序。
( ) ( ) ( ) ( ) ( )
任务二:阅读短文,选择正确的答案。
( )1. Frank will take a shower _______.
A. at 6:30 a.m. B. before breakfast C. after breakfast
( )2. Frank will go to his grandparents' home _______.
A. on foot B. by bus C. by bike
( )3. Frank is going to go to bed at _______.
A. nine B. ten C. eleven
答案: 任务一:3 4 1 5 2
解析:文中先后顺序为“take a shower”(洗澡)→“clean my bedroom”(打扫卧室)→“visit my grandparents”(拜访祖父母)→“play football”(踢足球)→“play with my little dog”(和小狗玩),对应图片排序为3、4、1、5、2(具体需结合图片内容匹配)。
任务二:1. B
解析:由“Before breakfast,I will take a shower.”可知答案为B。
2. C
解析:由“I will get there by bike...”可知答案为C。
3. B
解析:由“I'm going to go to bed at 10 o'clock.”可知答案为B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭