第51页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
六、阅读短文,完成下列任务。
Lily has a nice house. In her living room, there are two big sofas. The sofas are orange. There is also a black TV. She can't watch TV too much because it's bad for her eyes. She likes her bedroom very much. There is a blue closet(衣橱) in it. She has many clothes in the closet. She has no dining room. Her family cook and eat in the kitchen. What a beautiful house she has!
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. What colour are Lily's sofas?
A. Black.
B. Orange.
C. Blue.
( )2. Lily likes her _______ very much.
A. dining room
B. kitchen
C. bedroom
( )3. There are _______ clothes in her closet.
A. lots of
B. few
C. no
( )4. Which of the following is RIGHT?
A. The closet is black.
B. Lily loves this house.
C. Lily has no bedroom.
任务二:回答下面的问题。
Can she watch TV too much? Why?
Lily has a nice house. In her living room, there are two big sofas. The sofas are orange. There is also a black TV. She can't watch TV too much because it's bad for her eyes. She likes her bedroom very much. There is a blue closet(衣橱) in it. She has many clothes in the closet. She has no dining room. Her family cook and eat in the kitchen. What a beautiful house she has!
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. What colour are Lily's sofas?
A. Black.
B. Orange.
C. Blue.
( )2. Lily likes her _______ very much.
A. dining room
B. kitchen
C. bedroom
( )3. There are _______ clothes in her closet.
A. lots of
B. few
C. no
( )4. Which of the following is RIGHT?
A. The closet is black.
B. Lily loves this house.
C. Lily has no bedroom.
任务二:回答下面的问题。
Can she watch TV too much? Why?
答案:
任务一:1. B
解析:短文提到“The sofas are orange.”,可知沙发是橙色的,故选B。
2. C
解析:文中明确说“She likes her bedroom very much.”,故选C。
3. A
解析:“many”意为“许多”,与“lots of”意思相近,短文提到“She has many clothes in the closet.”,故选A。
4. B
解析:A选项,文中说衣橱是蓝色的(blue closet),不是黑色;C选项,Lily有卧室;短文最后一句“What a beautiful house she has!”可推断出Lily喜欢这个房子,故选B。
任务二:No, she can't. Because it's bad for her eyes.
解析:短文提到“She can't watch TV too much because it's bad for her eyes.”,直接回答即可。
解析:短文提到“The sofas are orange.”,可知沙发是橙色的,故选B。
2. C
解析:文中明确说“She likes her bedroom very much.”,故选C。
3. A
解析:“many”意为“许多”,与“lots of”意思相近,短文提到“She has many clothes in the closet.”,故选A。
4. B
解析:A选项,文中说衣橱是蓝色的(blue closet),不是黑色;C选项,Lily有卧室;短文最后一句“What a beautiful house she has!”可推断出Lily喜欢这个房子,故选B。
任务二:No, she can't. Because it's bad for her eyes.
解析:短文提到“She can't watch TV too much because it's bad for her eyes.”,直接回答即可。
七、书面表达。
周末马上就要到了,同学们都有自己的旅行计划。根据下面的表格把大家的计划写出来吧!
名字计划交通方式及选择此方式的原因
Amy去书店步行;离家近
Mike去旅行乘汽车;速度快
John………
The weekend is coming.
周末马上就要到了,同学们都有自己的旅行计划。根据下面的表格把大家的计划写出来吧!
名字计划交通方式及选择此方式的原因
Amy去书店步行;离家近
Mike去旅行乘汽车;速度快
John………
The weekend is coming.
答案:
(答案不唯一,示例如下)
The weekend is coming. Amy is going to the bookstore. She will go there on foot because it is near her home. Mike is going to take a trip. He will go by car because it is fast. John is going to the park. He will go by bike because it is good exercise.
The weekend is coming. Amy is going to the bookstore. She will go there on foot because it is near her home. Mike is going to take a trip. He will go by car because it is fast. John is going to the park. He will go by bike because it is good exercise.
查看更多完整答案,请扫码查看