2025年绿色指标自我提升六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绿色指标自我提升六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绿色指标自我提升六年级英语上册译林版》

八、学以致用。(阅读短文,完成海报。每空一词)
If you're going to have a party but your house is too small,you can have it here! You can have birthday parties,dance parties,sports parties,or surprise parties. And you can have more fun here. It opens all day. Just tell us your name and telephone number. Let us know the number of your friends. Then we'll get the party ready for you. Each of you should pay(支付) 10 yuan,and you should pay another 20 yuan for the clown(小丑) to make your friends happy. You have to pay more at weekends. We'll look after your friends well. Don't worry about anything. Children under thirteen can get gifts such as pictures,toys and chocolate.
A place for you to have a _______.
Open _______ hours.
Just tell us your name,telephone number and how many _______ will come.
_______ yuan per person(每个人).
Another 20 yuan for the _______.
Pictures,toys and chocolate are for _______ under thirteen.
答案: party;all;friends;10/Ten;clown;children
解析:第一空,短文开头提到“have a party”,所以是“party”;第二空,“It opens all day.”即“Open all hours.”;第三空,“Let us know the number of your friends.”所以是“friends”;第四空,“Each of you should pay 10 yuan”,填“10/Ten”;第五空,“pay another 20 yuan for the clown”,填“clown”;第六空,“Children under thirteen can get gifts...”,填“children”。
九、学以致用。(阅读短文,回答问题)
The Lantern Festival is a popular festival in China. It is in February or March,fourteen days after Chinese New Year. People usually go to watch lanterns in the streets or in the parks at night. There are many lanterns. Children often hold little lanterns in their hands. They're very excited. Sometimes we can watch fireworks at night. They are so beautiful. At the festival,people eat tangyuan. In China,people also call them yuanxiao. It means family reunion and happiness.
1. When is the Lantern Festival?
2. What do people usually do at night?
3. Can people watch fireworks at night? How are the fireworks?
4. What do people eat at the Lantern Festival? What does it mean?
答案: 1. It is in February or March,fourteen days after Chinese New Year.
解析:短文明确提到“It is in February or March,fourteen days after Chinese New Year.”。
2. They usually go to watch lanterns in the streets or in the parks.
解析:文中“People usually go to watch lanterns in the streets or in the parks at night.”给出答案。
3. Yes, they can. They are so beautiful.
解析:“Sometimes we can watch fireworks at night. They are so beautiful.”表明可以看烟花,且烟花很漂亮。
4. They eat tangyuan (yuanxiao). It means family reunion and happiness.
解析:“At the festival,people eat tangyuan. In China,people also call them yuanxiao. It means family reunion and happiness.”说明吃汤圆(元宵),寓意家庭团圆和幸福。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭