( )2. Bill put the letter in a _______.
A. basket
B. box
C. letter box
D. street
A. basket
B. box
C. letter box
D. street
答案:
A
解析:根据“he saw a basket... Bill put the letter in the basket.”可知选A。
解析:根据“he saw a basket... Bill put the letter in the basket.”可知选A。
( )3. Bill thought the word on the sign was _______ when he saw the basket.
A. clear
B. right
C. wrong
D. same
A. clear
B. right
C. wrong
D. same
答案:
C
解析:根据“'I can read,' said Bill. 'But they didn't write the word right.'”可知Bill认为标识上的单词写错了,选C。
解析:根据“'I can read,' said Bill. 'But they didn't write the word right.'”可知Bill认为标识上的单词写错了,选C。
( )4. The litter basket is used to put _______.
A. old paper and other bad things
B. good old things
C. old letters and clothes
D. useful things
A. old paper and other bad things
B. good old things
C. old letters and clothes
D. useful things
答案:
A
解析:根据“A litter basket is for old paper and other things that are not good.”可知选A。
解析:根据“A litter basket is for old paper and other things that are not good.”可知选A。
( )5. From the story we know _______.
A. Bill was careful
B. Bill was good at his lessons
C. Bill didn't study hard
D. Bill didn't know the word "litter"
A. Bill was careful
B. Bill was good at his lessons
C. Bill didn't study hard
D. Bill didn't know the word "litter"
答案:
D
解析:Bill把“LITTER”误认为“LETTER”,说明他不认识“litter”这个单词,选D。
解析:Bill把“LITTER”误认为“LETTER”,说明他不认识“litter”这个单词,选D。
七、学以致用。(阅读短文,判断正误,正确的用"T"表示,错误的用"F"表示)
Simon is my cousin. He is only four years old. He likes to touch everything. One day,Simon and I are taking a walk in the park. Suddenly,Simon sees some bees on the flowers. He is very happy. He walks on the grass and catches them. Then a park keeper comes up to us. He points to a sign on the grass and says,"Can't you see the sign?"
Simon says,"What does it mean?" "It means you shouldn't walk on the grass. Fine(罚款) you ten yuan." "Oh,sorry,sir. I didn't know the sign. I just have five yuan. I put only one foot on the grass." The park keeper laughs and says,"OK,I won't fine you. Remember not to do it again."
( )1. Simon and I are taking a walk in the park.
Simon is my cousin. He is only four years old. He likes to touch everything. One day,Simon and I are taking a walk in the park. Suddenly,Simon sees some bees on the flowers. He is very happy. He walks on the grass and catches them. Then a park keeper comes up to us. He points to a sign on the grass and says,"Can't you see the sign?"
Simon says,"What does it mean?" "It means you shouldn't walk on the grass. Fine(罚款) you ten yuan." "Oh,sorry,sir. I didn't know the sign. I just have five yuan. I put only one foot on the grass." The park keeper laughs and says,"OK,I won't fine you. Remember not to do it again."
( )1. Simon and I are taking a walk in the park.
答案:
T
解析:根据“Simon and I are taking a walk in the park.”可知正确。
解析:根据“Simon and I are taking a walk in the park.”可知正确。
( )2. Simon didn't know the meaning of the sign.
答案:
T
解析:根据“Simon says, 'What does it mean?'”可知Simon不知道标识的意思,正确。
解析:根据“Simon says, 'What does it mean?'”可知Simon不知道标识的意思,正确。
( )3. Simon catches the butterflies on the grass.
答案:
F
解析:文中是“some bees”(蜜蜂),不是“butterflies”(蝴蝶),错误。
解析:文中是“some bees”(蜜蜂),不是“butterflies”(蝴蝶),错误。
( )4. The sign on the grass means "No touching".
答案:
F
解析:根据“It means you shouldn't walk on the grass.”可知标识意思是“禁止践踏草坪”,不是“禁止触摸”,错误。
解析:根据“It means you shouldn't walk on the grass.”可知标识意思是“禁止践踏草坪”,不是“禁止触摸”,错误。
( )5. The park keeper fines Simon five yuan.
答案:
F
解析:根据“The park keeper laughs and says, 'OK, I won't fine you.'”可知没有罚款,错误。
解析:根据“The park keeper laughs and says, 'OK, I won't fine you.'”可知没有罚款,错误。
查看更多完整答案,请扫码查看