2025年全科王同步课时练习七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全科王同步课时练习七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全科王同步课时练习七年级英语上册外研版》

B
There's a special foot spa (足疗馆) in Chengdu. People call it the silent foot spa. Because the owner (主人) of the foot spa and all of the workers can't hear. A girl often helps them to communicate with the customers (顾客).
The girl's name is Niuniu. Niuniu was born in 2018. She is the daughter of the foot spa owner Hu Yong. Hu Yong started the foot spa in 2019. Peng Feng, Niuniu's mother, works together with Hu Yong at the shop.
The foot spa is small, but it is busy in the evening. When Niuniu comes home from school, she always helps her parents.
“Dad taught me to work hard,” Niuniu said. Niuniu thinks her parents are very great. “My parents can't say ‘I love you.’ to me. But like a mountain, their silent love is always there,” she said.
16. Why do people call the foot spa the silent foot spa?
A. Because Niuniu can't hear anything.
B. Because the owner of the foot spa can't hear anything.
C. Because the owner of the foot spa and all of the workers can't hear anything.
D. Because the owner of the foot spa and all of the workers can't see anything.
17. How old is Niuniu?
A. She's six years old.
B. She's five years old.
C. She's four years old.
D. She's three years old.
18. When did Hu Yong start the foot spa?
A. In 2013.
B. In 2022.
C. In 2020.
D. In 2019.
19. Who's Peng Feng?
A. Niuniu's mum.
B. Niuniu's aunt.
C. Niuniu's sister.
D. Niuniu's classmate.
20. In which part of the website can we read the story?
A. Nature.
B. Health.
C. Sports.
D. Family.
答案: 16.C[提示:细节理解题。由句子People call it the silent foot spa. Because the owner of the foot spa and all of the workers can't hear.可推知,该足疗店的店主和所有工作人员都听不到,所以被称为"无声足疗店",故选C。] 17.A[提示:数字计算题。由句子Niuniu was born in 2018.可知,妞妞六岁了,故选A。] 18.D[提示:细节理解题。由句子Hu Yong started the foot spa in 2019.可知,他在2019年开的这家足疗店,故选D。] 19.A[提示:细节理解题。由句子Peng Feng, Niuniu's mother, works together with Hu Yong at the shop.可知,她是妞妞的妈妈,故选A。] 20.D[提示:主旨大意题。分析短文内容可知,本文介绍了妞妞在父母的足疗店帮忙,并表达了父母给予妞妞的"无声的爱",所以与"家庭"相关,故选D。]
Ⅲ. 短文还原
Joey was born with club feet. The doctors said that he would never run very well.
21.
D
By the time he was six, you wouldn't know he has a problem when you saw him walk.
Children always ran around during their play. 22.
A
His parents never told him that he couldn't run like the other children. So he didn't know.
In his seventh grade, he decided to join the school running team. Every day he did lots of practice. 23.
G

He ran four to five miles every day. His mum was worried, so she went to look for him after school. 24.
B
She asked him how he felt. “Okay,” he said he had two more miles to go.
25.
E
Joey was Number Six. How lucky he was! The love from his parents powered his success.
A. And Joey would jump and run and play, too.
B. She found him running himself.
C. His parents were good at running.
D. Joey spent the first three years of his life in hospital.
E. Two weeks later, the team runners' names appeared on the blackboard.
F. He had few friends and he felt lonely.
G. Because only the top seven runners would run for the school.
答案: 21.D 22.A 23.G 24.B 25.E

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭