2025年全科王同步课时练习七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全科王同步课时练习七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全科王同步课时练习七年级英语上册外研版》

Ⅵ. 阅读理解
The summer vacation is on the way! Join one of the following groups to develop (发展) your new interests and hobbies.
DANCE GROUP
Come and join our group. Members meet from 2 pm to 5 pm on Mondays to practice dancing. There will be a big show in the end and your parents will watch your wonderful performance.
COOKING GROUP
Members meet at 9 am every Sunday to learn to cook a dish. Then you can taste the delicious food cooked by yourself with your partners. Of course,you can also put your works on WeChat.
PHOTOGRAPHY GROUP
Members meet on Fridays,from 9 am to 11 am. The best teachers from art schools will also teach you how to take wonderful photos.
CHESS GROUP
Members meet at 2:30 pm on Wednesdays to play and study chess together. You will learn more about the knowledge and skills of playing chess.
31. Who will watch your performance in the dance group?
A. Your parents.
B. Your teachers.
C. Your friends.
D. Your classmates.
32. What's the meaning of the underlined word “performance”?
A. Show.
B. Advice
C. Plan.
D. Report.
33. If Kate wants to learn how to make delicious food,what group can she join?
A. Chess group.
B. Dance group.
C. Cooking group.
D. Photography group.
34. How long do the courses last on Fridays in the photography group?
A. One hour.
B. Two hours.
C. Three hours.
D. Four hours.
35. What does the writer advise (建议) students to do during the summer vacation?
A. To use mobile phones.
B. To spend time on computers.
C. To stay at home and watch TV.
D. To develop new interests and hobbies.
答案: 31.A[提示:细节理解题。根据 There will be a big show in the end and your parents will watch your wonderful performance.可知父母会来看你的表演,故选 A。] 32.A[提示:词义猜测题。由 There will be a big show in the end 可知,performance 与 show 意义相同,故选 A。] 33.C[提示:细节理解题。想要学习如何做美味的食物,需要加入的是烹饪社团,故选 C。] 34.B[提示:细节理解题。根据 Members meet on Fridays,from 9 am to 11 am.可知这个课程时长是 2 小时,故选 B。] 35.D[提示:主旨大意题。根据短文中 Join one of the following groups to develop your new interests and hobbies.可知作者建议学生们去发展新的兴趣爱好,故选 D。]
36. (2024·泸州中考) You will never truly understand your parents' great love
until
you grow up.
A.until
B.if
C.since
D.as
答案: A[提示:考查词义辨析。句意:直到你长大,你才会真正理解父母之爱有多伟大。until 直到;if 如果;since 既然;as 随着,故选 A。]
Ⅷ. 根据所给提示完成句子
37. (2024·宜宾中考) Tom and I hold the ______ (相同的) opinion. I totally agree with him.
same

38. (2024·苏州中考) The 2024 Paris Olympics will bring over 10,000 athletes ______ (在一起) this summer.
together

39. (2024·甘肃中考) The Internet can be a useful tool,but don't let it ______ (take) up all of your time.
take

40. (2024·临夏州中考) It's important to think twice before we make a ______ (decide).
decision
答案: 37. same 38. together 39. take 40. decision

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭