2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册冀教版》

一、小试牛刀
假如你是 Kate,现在居住在中国。根据下表提示,向同学们介绍一下自己,词数不少于60。

My name is Kate. 1.
I come from the UK.
(我来自英国。) 2.
I'm a 13-year-old girl.
(我是一个13岁的女孩。) I live in China now. I’m an active, lovely and clever girl. 3.
My favourite subject is math.
(我最喜欢的科目是数学。) Perhaps someone thinks it’s difficult to study it well. But I like it. If you try your best, everything can be done well. I also like sports very much, such as running, playing volleyball and so on. I’m kind-hearted.
If you need help, please come to me. I hope we can be good friends!
答案: 1. I come from the UK. 2. I'm a 13-year-old girl. 3. My favourite subject is math.
二、大展身手

学校要举办以 “I participate ( 参与 ), and I am happy. Everyone is No.1.” 为主题的英语活动,要求学生们介绍自己,以便找到和自己兴趣爱好相同的人,假设你的名字叫 Bob,请根据右图写一篇英语短文介绍自己,可以适当发挥。
要求:
(1) 语句通顺、连贯;表达正确,思路清晰,字迹工整,不少于70词;
(2) 文章中不得出现真实的校名和姓名;开头已经给出。
Good morning, everybody! I’m glad to introduce myself here.
I'm 13 years old now. My birthday is on September 12th, so September is my favorite month of the year. I can have my birthday party in that month. My favorite color is green. All of my clothes are green. I have good eating habits. I eat lots of vegetables and fruits every day, because they're healthy. I have many classes at school. But I like English best. I think it's easy and fun for me. After class, I often play basketball with my friend, Tom. We both like sports. That's all. Thank you.
答案: 范文:
Good morning, everybody! I'm glad to introduce
myself here.
I'm 13 years old now. My birthday is on September
12th, so September is my favorite month of the year. I
can have my birthday party in that month. My favorite
color is green. All of my clothes are green. I have good
eating habits. I eat lots of vegetables and fruits every day,
because they're healthy. I have many classes at school.
But I like English best. I think it's easy and fun for me.
After class, I often play basketball with my friend, Tom.
We both like sports.
That's all. Thank you.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭