2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册外研版》

四、根据汉语意思完成句子。
24. 我对于在这里见到我哥哥感到惊讶。
I_ my brother here.
25. 不要担心你妹妹,她可以照顾自己。
Don’t_______ your sister. She can_.
26. 汤姆和他的客户关系紧密。
Tom_ his customers.
27. 我最喜欢的城市是杭州。
_______ city is Hangzhou.
28. 虽然蒂娜跟莉莉是好朋友,但是她们在许多方面都不同。
Although Tina and Lily are good friends, they_.
29. 因为这学期汤姆没有好好学习,所以他远远落后了。
Tom_ because he didn’t work hard this term.
30. 我认为广州塔是我见过最美的建筑物。
I think Canton Tower_ I’ve ever seen.

答案: 24.was;surprised;at;seeing 25.worry;about;take;care;of;herself 26.has;a;close;relationship;with 27.The;city;I;like;best/most 28.are;different;in;many;ways 29.was;left;far;behind 30.is;the;most;beautiful;building;that;I've;ever;seen
五、阅读理解。
Have you ever been to Xitang Water Town?
Xitang Water Town is a small ancient town on water. It is in Jiashan County, Zhejiang Province, China. Xitang is famous for its bridges, alleys (小巷) and sheltered corridors (廊).
Nine rivers run through Xitang, dividing it into eight parts, with stone bridges, quiet streets and corridors running throughout the town. The bridges of Xitang date back to the Ming and Qing dynasties.
Through the whole town, green waves are everywhere and every family lives near water. In the morning, water runs under bridges, thin mist (薄雾) is like silk, walls on both banks stand tall and houses are reflected in the water. In the evening, the setting sun shines softly and songs come from fishing boats. The whole old town is like a poem and a picture. It is hard to know that people are in the picture or picture is in the heart of people.

Xitang enjoys convenient transportation. Visitors who travel to Xitang usually need to go to Shanghai or Hangzhou first, then go to Xitang from there.
→From Shanghai: Travellers may take direct buses from Shanghai South Long Distance Bus Station or Shanghai Long Distance Central Bus Station to get there.
→From Hangzhou: You may take direct buses from Hangzhou Coach Centre to get there.
It is recommended to spend a whole day visiting the water town.
(
B
)31. How does the writer introduce Xitang in Paragraphs 3 and 4?
A. By telling stories. B. By describing sights.
C. By showing cultures. D. By making interviews.
(
B
)32. Which of the following can be put in the ▲ in Paragraph 5?
A. When to visit Xitang Water Town?
B. How to get to Xitang Water Town?
C. What to see in Xitang Water Town?
D. Where to go in Xitang Water Town?
(
C
)33. What does the writer mean by saying the last sentence?
A. A whole day isn’t enough for you to visit Xitang Water Town.
B. You must go to Xitang Water Town for your next vacation.
C. Xitang Water Town is a good place for you to spend one day going on vacation.
D. You have to think twice before you go to Xitang Water Town.
34. Recommend another tourist place in Zhejiang and give your reason.
I’ll recommend Wuzhen.It has a long history and is a typical southern cultural water town.What’s more,it maintains a complete pattern of the Yangtze River Delta and people can enjoy its beautiful sights and traditional buildings.
答案: 31.B 32.B 33.C 34.I’ll recommend Wuzhen.It has a long history and is a typical southern cultural water town.What’s more,it maintains a complete pattern of the Yangtze River Delta and people can enjoy its beautiful sights and traditional buildings.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭