第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
A 夯实基础
一、根据汉语意思写单词。
1. After the rain stopped and the clouds
2. It was a fine day yesterday. The sun shone brightly in the
3. When we reached the
4. We should pay attention to the traffic
5. Mary talked to Martha
6. “What are you busy with, Mum?” the girl asked. “Preparing for the dinner for our guests,” her mother
7. In his short life, he wrote
8. The old man with short
9. The sky looks very
10. The street was so
一、根据汉语意思写单词。
1. After the rain stopped and the clouds
cleared
(开始消失), the air and the grass smelt fresh and sweet.2. It was a fine day yesterday. The sun shone brightly in the
sky
(天空).3. When we reached the
stream
(小河), we began to catch fish.4. We should pay attention to the traffic
signs
(标志) on both sides of the road, or we may get lost.5. Mary talked to Martha
beside
(在……旁边) the fire to keep warm after supper.6. “What are you busy with, Mum?” the girl asked. “Preparing for the dinner for our guests,” her mother
replied
(回答).7. In his short life, he wrote
nearly
(几乎) 200 songs.8. The old man with short
silver
(银灰色的) hair in this photo is my grandpa.9. The sky looks very
grey
(阴沉的). I think it’s going to rain.10. The street was so
silent
(寂静的) that I could hear my footsteps(脚步声).
答案:
一、1.cleared 2.sky 3.stream 4.signs 5.beside 6.replied 7.nearly 8.silver 9.grey 10.silent
二、根据句意,在空白处填入一个适当的词。
11. The river is so clear that we can see some fish
12. It’s cold outside. The temperature is
13. I’m going to Disneyland with my friends
14. The traffic light is green. Let’s go
15. After finishing your writing, you should look it
11. The river is so clear that we can see some fish
at
the bottom.12. It’s cold outside. The temperature is
below
0℃.13. I’m going to Disneyland with my friends
in
two weeks.14. The traffic light is green. Let’s go
across
the road.15. After finishing your writing, you should look it
over
so that there aren’t any mistakes in it.
答案:
二、11.at 12.below 13.in 14.across 15.over
三、用括号中所给单词的适当形式填空。
16. It was such a nice room. The sun
17. Every time I meet difficulties, I always say to
18. I
19. I’m hungry. I want to buy something
20. I was doing the dishes when my mobile phone
16. It was such a nice room. The sun
shone
(shine) directly through the window.17. Every time I meet difficulties, I always say to
myself
(I), “Yes, I can.”18. I
was thinking
(think) about tomorrow’s meeting when the doorbell rang.19. I’m hungry. I want to buy something
to eat
(eat). How about you, Lucy?20. I was doing the dishes when my mobile phone
suddenly
(sudden) rang.
答案:
三、16.shone 17.myself 18.was thinking 19.to eat 20.suddenly
B 提升能力
四、阅读理解。
Are you bored with your nine-to-five routine(日常)? Would you like to experience something new? Do you have any ideas? Have a look at our exciting plans of holidays.
Activity holidays Our activity holidays are for everyone, especially for adventure(冒险) and sports lovers. We’ll take you to swim in the Red Sea or go boating in Canada. If you prefer snow, you can try skating in the Alps. For those who like warmer weather, we also have sand sports or camel(骆驼) riding.
Polar(极地的) trips Our guides will explain everything about the two poles as you watch the penguins in Antarctica or whales and polar bears in the Arctic. It will be a once-in-a-lifetime experience!
▲ We organise small-group tours to get closer to nature in Africa, Asia or South America. Go on safari(游猎) in Africa and watch lions and giraffes. Look for tigers in India, or take an elephant safari in Sri Lanka. There will be local guides and a lot of ways of living, from camps to tree houses.
Cultural journeys You’ll visit ancient buildings like temples and palaces in places like India and Egypt — just remember to bring your camera! Also, you can get to know local ways of life by discovering markets, meeting local people and trying their foods.
Trekking tours(徒步旅行) We have trekking holidays to famous places such as Machu Picchu or the Everest Base Camp Trek. You’ll have a great time enjoying nature with a group of new friends. Some of the holidays include camping, and we will give the camps to you!
(
A. telling stories
B. giving examples
C. asking questions
D. sharing experience
(
A. Wild-life holidays
B. Beach holidays
C. Local holidays
D. Camping holidays
(
A. activity holidays are only for those who love adventure
B. there aren’t guides during the polar trips
C. local people will be unhappy if you take photos during the journeys
D. people who join the trekking tours can make new friends
(
A. discover some places of interest
B. describe the meanings of exciting holidays
C. introduce ways of spending holidays
D. show the amazing beauty of some countries
四、阅读理解。
Are you bored with your nine-to-five routine(日常)? Would you like to experience something new? Do you have any ideas? Have a look at our exciting plans of holidays.
Activity holidays Our activity holidays are for everyone, especially for adventure(冒险) and sports lovers. We’ll take you to swim in the Red Sea or go boating in Canada. If you prefer snow, you can try skating in the Alps. For those who like warmer weather, we also have sand sports or camel(骆驼) riding.
Polar(极地的) trips Our guides will explain everything about the two poles as you watch the penguins in Antarctica or whales and polar bears in the Arctic. It will be a once-in-a-lifetime experience!
▲ We organise small-group tours to get closer to nature in Africa, Asia or South America. Go on safari(游猎) in Africa and watch lions and giraffes. Look for tigers in India, or take an elephant safari in Sri Lanka. There will be local guides and a lot of ways of living, from camps to tree houses.
Cultural journeys You’ll visit ancient buildings like temples and palaces in places like India and Egypt — just remember to bring your camera! Also, you can get to know local ways of life by discovering markets, meeting local people and trying their foods.
Trekking tours(徒步旅行) We have trekking holidays to famous places such as Machu Picchu or the Everest Base Camp Trek. You’ll have a great time enjoying nature with a group of new friends. Some of the holidays include camping, and we will give the camps to you!
(
C
)21. The writer starts to introduce the topic by in Paragraph 1.A. telling stories
B. giving examples
C. asking questions
D. sharing experience
(
A
)22. Which of the following is the best choice to fill in the ▲ in Paragraph 4?A. Wild-life holidays
B. Beach holidays
C. Local holidays
D. Camping holidays
(
D
)23. From the passage, we know that.A. activity holidays are only for those who love adventure
B. there aren’t guides during the polar trips
C. local people will be unhappy if you take photos during the journeys
D. people who join the trekking tours can make new friends
(
C
)24. The purpose of the passage is to.A. discover some places of interest
B. describe the meanings of exciting holidays
C. introduce ways of spending holidays
D. show the amazing beauty of some countries
答案:
四、21-24.CADC
查看更多完整答案,请扫码查看