第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
A 夯实基础
一、根据汉语意思写单词。
1. Rachel loves all her subjects, but she loves
2. We should do something to save
3. Look! Peter is
4. Eric repaired(修理)the car and the
5. Although Lily drove for the first time, she
一、根据汉语意思写单词。
1. Rachel loves all her subjects, but she loves
physics
(物理学)best because she likes Newton very much.2. We should do something to save
energy
(能源)like turning off the lights or taps(水龙头)when we don’t use them.3. Look! Peter is
digging
(挖掘)a hole for planting a tree.4. Eric repaired(修理)the car and the
wheels
(轮子)began to run.5. Although Lily drove for the first time, she
controlled
(操纵)the speed of her car well.
答案:
1.physics 2.energy 3.digging 4.wheels 5.controlled
二、根据句意,在空白处填入一个适当的词。
6. Ben will take a trip tomorrow and he is filling his bag
7. Susan tries her best to find
8. Mrs Smith knows all the answers
9. Tom’s mother will have the breakfast ready in
10. Sir, please move your car
6. Ben will take a trip tomorrow and he is filling his bag
with
food.7. Susan tries her best to find
out
how to protect the earth.8. Mrs Smith knows all the answers
to
students’ questions.9. Tom’s mother will have the breakfast ready in
a
few minutes.10. Sir, please move your car
into
the parking lot. You can’t leave it here.
答案:
6.with 7.out 8.to 9.a 10.into
三、用括号中所给单词的适当形式填空。
11. It’s one of
12. If the weather
13. There are many machines in the factory so it’s very
14. Susan was glad to find that the Chocolate Museum is free
15. In most museums, there is no shouting and no
11. It’s one of
the most popular
(popular) museums in China. Thousands of people visit it every month.12. If the weather
gets
(get) colder, you should put on more warm clothes.13. There are many machines in the factory so it’s very
noisy
(noise).14. Susan was glad to find that the Chocolate Museum is free
to enter
(enter).15. In most museums, there is no shouting and no
running
(run).
答案:
11.the most popular 12.gets 13.noisy 14.to enter 15.running
B 提升能力
四、阅读理解。
①The Guggenheim Museum in Bilbao is a modern art museum that is seen as one of the most famous art museums in the world. It was designed by Frank Owen Gehry, an American architect (建筑师) known for his special architectural designs.
②The government of Bilbao, one of the largest Spanish cities, paid Gehry to design this museum. Bilbao thought that Gehry’s building would bring many visitors to Bilbao and can help the economy (经济) improve. It turns out that the government of Bilbao made a very good decision. When the Guggenheim first opened, a celebration was held. Even Spain’s Queen and King attended this celebration. Right after Gehry’s building was open to the public, the economy improved.
③Why has this museum been such a popular place for tourists? One reason is that Gehry’s building design is one of a kind. Before Gehry had designed the Guggenheim Museum in Bilbao, most art museums looked similar (相似的). For example, many of these art museums had columns (柱) and were built out of stone.
④The other reason is that Gehry’s museum did not look like traditional art museums. Instead of building his museum with stone, he used titanium (钛). Inside of the museum, there are 20 different art exhibitions. The main source (来源) of light for these exhibitions comes from a large window on the top of the museum. This window is called a skylight. It looks like a flower. Would you like to visit the Guggenheim Museum in Bilbao?
( ) 16. What is the writer’s purpose in writing the underlined sentence in Paragraph ②?
A. To show that the celebration is important.
B. To tell the readers that Spain is a small country.
C. To tell readers that the museum became popular quickly.
D. To show that people all over the country liked the museum.
( ) 17. From the passage we can learn that the Guggenheim Museum_______.
A. is the biggest museum in Spain
B. looks different from most of its kinds
C. is made out of stone and wood
D. looks like a big flower with a skylight
( ) 18. What is the RIGHT structure of the passage?

19. Would you like to visit the Guggenheim Museum in Bilbao? Why?
四、阅读理解。
①The Guggenheim Museum in Bilbao is a modern art museum that is seen as one of the most famous art museums in the world. It was designed by Frank Owen Gehry, an American architect (建筑师) known for his special architectural designs.
②The government of Bilbao, one of the largest Spanish cities, paid Gehry to design this museum. Bilbao thought that Gehry’s building would bring many visitors to Bilbao and can help the economy (经济) improve. It turns out that the government of Bilbao made a very good decision. When the Guggenheim first opened, a celebration was held. Even Spain’s Queen and King attended this celebration. Right after Gehry’s building was open to the public, the economy improved.
③Why has this museum been such a popular place for tourists? One reason is that Gehry’s building design is one of a kind. Before Gehry had designed the Guggenheim Museum in Bilbao, most art museums looked similar (相似的). For example, many of these art museums had columns (柱) and were built out of stone.
④The other reason is that Gehry’s museum did not look like traditional art museums. Instead of building his museum with stone, he used titanium (钛). Inside of the museum, there are 20 different art exhibitions. The main source (来源) of light for these exhibitions comes from a large window on the top of the museum. This window is called a skylight. It looks like a flower. Would you like to visit the Guggenheim Museum in Bilbao?
( ) 16. What is the writer’s purpose in writing the underlined sentence in Paragraph ②?
A. To show that the celebration is important.
B. To tell the readers that Spain is a small country.
C. To tell readers that the museum became popular quickly.
D. To show that people all over the country liked the museum.
( ) 17. From the passage we can learn that the Guggenheim Museum_______.
A. is the biggest museum in Spain
B. looks different from most of its kinds
C. is made out of stone and wood
D. looks like a big flower with a skylight
( ) 18. What is the RIGHT structure of the passage?
19. Would you like to visit the Guggenheim Museum in Bilbao? Why?
答案:
16-18.ABC
19.Yes. Because visiting the Guggenheim Museum in Bilbao would offer me a chance to see works of art from artists. There is always something new and interesting to see in the museum’s exhibitions.
19.Yes. Because visiting the Guggenheim Museum in Bilbao would offer me a chance to see works of art from artists. There is always something new and interesting to see in the museum’s exhibitions.
查看更多完整答案,请扫码查看