2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名师面对面学科素养评价九年级英语全一册外研版》

四、根据汉语意思完成句子。
26. 由于新技术,这个工厂每年节约大量的水。
The factory saves_ water every year because of the new technology.
27. 他在去上班的路上丢了钥匙。
He lost the key_.
28. 托尼在考试开始前浏览了他的笔记。
Tony
his notes before the exams started.
29. 网络使我们随时随地学习成为可能。
The Internet_ at any time and place.
30. 我妈妈曾告诉我应该手洗这件毛衣。
My mother told me that I should_.
答案: 26.a;large;amount;of 27.on;his;way;to;work 28.looked;through;his;notes 29.makes;it;possible;for;us;to;learn 30.wash;the;sweater;by;hand
B 
五、阅读理解。
Becoming an inventor may seem impossible, but it’s not. Many inventors got their start when they saw a problem and tried to solve it.
Once they have an idea about how to solve a problem, budding(崭露头角的)inventors often talk to their parents, friends, or teachers about it. “Advice I often give kids I meet is not to be afraid to ask someone for help,” says Hart Main. He didn’t know how to make candles(蜡烛), so he talked to someone who did.
As a next step, inventors often build a model of their invention. They might show it at a school science fair(展览会). A trip to a larger gathering, such as a Maker Faire, might follow. Maker Faires are like big show-and-tells for all ages, where inventors share their ideas and creations.
Students in grades 5 to 8 can join early competitions such as “America’s Top Young Scientist”. The prize is $25,000. Peyton Robertson, 11, won this prize for an improved sandbag. Sandbags can protect places from flooding, but carrying heavy sandbags and putting enough into place can be hard and take a lot of time. Peyton’s invention is lighter than a common sandbag. It gets bigger when it absorbs(吸)water and protects better against flooding.
▲ With their inventions, kids solve everyday problems and make people’s lives better and easier. Maybe you will be the next great inventor.
(
A
)31. Hart Main’s advice is
.
A. talking your idea to someone and asking for help
B. going to attend early competitions
C. learning to build robots as early as you can
D. sharing your ideas with your parents and building models with them
(
C
)32. From Paragraph 4, we can know that
.
A. don’t waste time, or you will get nothing
B. keep practising and you’ll be very skillful
C. it’s never too young to invent
D. the more you invent, the more money you’ll get
(
C
)33. Which of the following can be put in the ▲ in the last paragraph?
A. It is time to learn to invent.
B. Inventing and creating are difficult.
C. Inventing is an amazing activity.
D. Nothing is better than inventing.
(
A
)34. What is the best title for the passage?
A. Become an Inventor
B. Inventor and Inventions
C. Become a Scientist
D. Science and Inventions
答案: 31—34.ACCA

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭