第22页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
A 夯实基础
一、根据汉语意思写单词。
1. Linda is so tired of her parents’
2. The bag is
3. Thanks to your help, we completed these
4. He
5. Dale was
一、根据汉语意思写单词。
1. Linda is so tired of her parents’
orders
(命令) every day that she wishes she can live alone.2. The bag is
empty
(空的). There is nothing in it.3. Thanks to your help, we completed these
tasks
(任务) ahead(提前) of time.4. He
manages
(管理) his business really well and makes a lot of money from it.5. Dale was
worried
(担心的) about his maths exam, because he didn’t go over it.
答案:
一、1.orders 2.empty 3.tasks 4.manages 5.worried
二、根据句意,在空白处填入一个适当的词。
6. Bob is free at weekends so he tidies
7. Tom had to hand
8. Lucy got up late this morning so she went to school
9.
10. Mr Wang is not here now. He has gone to Zhejiang
6. Bob is free at weekends so he tidies
up
his room every Sunday.7. Tom had to hand
in
his report in two days so he stayed up late to finish it.8. Lucy got up late this morning so she went to school
without
having breakfast.9.
Although/Though
the weather was cold, the kindness(善举) of the old lady made Amy feel warm.10. Mr Wang is not here now. He has gone to Zhejiang
on
business.
答案:
二、6.up 7.in 8.without 9.Although/Though 10.on
三、用括号中所给单词的适当形式填空。
11.
12. Tina practises
13. When Jane cooked the meal for the first time, she
14. Though Lily isn’t good at
15. Jenny is
11.
Actually
(actual), Anne speaks English well, but she is too shy to speak in public.12. Tina practises
running
(run) every day because she wants to succeed in finishing the marathon(马拉松).13. When Jane cooked the meal for the first time, she
burnt/burned
(burn) the rice.14. Though Lily isn’t good at
learning
(learn) maths, she never gives up.15. Jenny is
writing
(happy) because her friends avoid talking with her and she doesn’t know why.
答案:
三、11.Actually 12.running 13.burnt/burned 14.learning 15.writing
四、阅读理解。
Eleven-year-old Kelsey Olden woke up early one January morning and noticed that the lights were flickering(闪烁) in her bedroom. Kelsey didn’t see any flames(火焰), but she did smell smoke, so she woke her brothers and parents up. She helped get everyone outside, and then she called the firemen.
A fire had started in the wall behind the family’s fireplace and was spreading(蔓延) behind the walls. Thanks to ▲, everyone was safe and firefighters put out the fire before the house was badly damaged.
Do you know that each year, in the US, there were over 170,000 cooking fires? These fires cause 550 deaths, 4,820 injuries, and the loss of more than 1 billion in the US. Cooking fire is terrible, but what should you do if there is a cooking fire in your house or somewhere else? Let’s learn about it.
Kitchen fire-safety tips:
◆Kids and pets should stay 3 feet away from the stove(炉子) when food is cooking.
◆Grown-ups must watch the stove when something is cooking.
◆Keep things like paper that can burn at least 3 feet away from the stove.
◆Never cook if you have been drinking wine or if you are sleepy.
(
A. what Kelsey has learnt during a fire in school
B. Kelsey’s quick action to send others to the hospital
C. Kelsey’s idea of the importance of the kitchen
D. Kelsey’s speed to leave the house
(
A. giving an example
B. comparing the situations
C. listing numbers
D. telling a story
(
A. a novel
B. a newspaper
C. a guide book
D. the instructions(说明书)
(
A. discover the problems with cooking
B. introduce the right cooking ways
C. tell us that learning fire safety is important
D. describe how to keep away from fire
Eleven-year-old Kelsey Olden woke up early one January morning and noticed that the lights were flickering(闪烁) in her bedroom. Kelsey didn’t see any flames(火焰), but she did smell smoke, so she woke her brothers and parents up. She helped get everyone outside, and then she called the firemen.
A fire had started in the wall behind the family’s fireplace and was spreading(蔓延) behind the walls. Thanks to ▲, everyone was safe and firefighters put out the fire before the house was badly damaged.
Do you know that each year, in the US, there were over 170,000 cooking fires? These fires cause 550 deaths, 4,820 injuries, and the loss of more than 1 billion in the US. Cooking fire is terrible, but what should you do if there is a cooking fire in your house or somewhere else? Let’s learn about it.
Kitchen fire-safety tips:
◆Kids and pets should stay 3 feet away from the stove(炉子) when food is cooking.
◆Grown-ups must watch the stove when something is cooking.
◆Keep things like paper that can burn at least 3 feet away from the stove.
◆Never cook if you have been drinking wine or if you are sleepy.
(
A
)16. Which of the following can be put in the ▲ in Paragraph 2?A. what Kelsey has learnt during a fire in school
B. Kelsey’s quick action to send others to the hospital
C. Kelsey’s idea of the importance of the kitchen
D. Kelsey’s speed to leave the house
(
C
)17. The writer explains cooking fire is terrible byC
in Paragraph 3.A. giving an example
B. comparing the situations
C. listing numbers
D. telling a story
(
B
)18. We may read the passage fromB
.A. a novel
B. a newspaper
C. a guide book
D. the instructions(说明书)
(
C
)19. The purpose of the passage is toC
.A. discover the problems with cooking
B. introduce the right cooking ways
C. tell us that learning fire safety is important
D. describe how to keep away from fire
答案:
四、16-19.ACBC
查看更多完整答案,请扫码查看