第78页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
Ⅰ. 听说训练。
(Ⅰ)听后选择。
A. 听对话及对话后的问题,选择正确答案。
(
B. Busy.
C. Large.
(
B. In the bookcase.
C. In his bag.
(
B. Sunny.
C. Rainy.
(
B. It has a library.
C. It’s near her office.
(
B. 6.
C. 2.
B. 听下面一段对话,然后选择正确答案。
(
A. Glass.
B. Paper.
C. Wood.
(
A. The planet.
B. The city.
C. The invention.
(
A. Read some books.
B. Visit some websites.
C. Do some interviews.
(Ⅰ)听后选择。
A. 听对话及对话后的问题,选择正确答案。
(
B
)1. A. Clean.B. Busy.
C. Large.
(
A
)2. A. On the sofa.B. In the bookcase.
C. In his bag.
(
C
)3. A. Windy.B. Sunny.
C. Rainy.
(
A
)4. A. It’s quiet.B. It has a library.
C. It’s near her office.
(
B
)5. A. 10.B. 6.
C. 2.
B. 听下面一段对话,然后选择正确答案。
(
A
)6. What will Billy use to make a model airplane?A. Glass.
B. Paper.
C. Wood.
(
B
)7. What is Lucy’s paper about?A. The planet.
B. The city.
C. The invention.
(
C
)8. What does Lucy also need to do to collect information?A. Read some books.
B. Visit some websites.
C. Do some interviews.
答案:
1. B 2. A 3. C 4. A 5. B 6. A 7. B 8. C
A. 听后记录。
听短文,然后根据表格提示和所听内容完成下列各小题(每空 1 词)。在听该短文之前,你将有 15 秒钟的时间阅读表格中的内容。听完该短文后,你将有 2 分钟的时间检查答案,并将正确答案填入相应的空白处。该短文读两遍。
|Cindy’s Life|
|In the past|When Cindy was young, her family was very 9.
|Now|Cindy is a 12.

B. 听后转述。
现在你看到的是上一节记录的信息表,你将第三次听录音材料,请做好记录。听完后,你将有 2 分钟 30 秒的时间做转述准备。听到提示音后,你将有 80 秒的时间完成对所听到内容的转述并录音。
你的转述可以这样开始:Hi,everyone. I’d like to tell you something about Cindy’s life...
(Ⅲ)模仿朗读。
听所给材料的录音,然后模仿朗读并录音。现在请你用 40 秒的时间快速浏览该短文。听完录音后,你将有 70 秒的时间做模仿朗读准备。然后你将有 80 秒的时间朗读该短文并录音。该短文读一遍。
As we know,it’s important for the young to get an education at school. Du Wenhui is a student at No.4 Middle School in Shouyang,a country in Shanxi. Last September,when school began,teachers found Du wasn’t in class. They decided to go to her home for a visit. There,the teachers learned that Du’s parents were very poor,so Du had to work to make money to help her family. The school and the government made a plan to help Du and soon she was able to go back to school.
听短文,然后根据表格提示和所听内容完成下列各小题(每空 1 词)。在听该短文之前,你将有 15 秒钟的时间阅读表格中的内容。听完该短文后,你将有 2 分钟的时间检查答案,并将正确答案填入相应的空白处。该短文读两遍。
|Cindy’s Life|
|In the past|When Cindy was young, her family was very 9.
poor
. Cindy’s parents always 10.worried
about money. When Cindy was 11.fifteen/15
, she started to work.||Now|Cindy is a 12.
manager
in a computer company now. Cindy likes 13.reading/to read
books in the library.|B. 听后转述。
现在你看到的是上一节记录的信息表,你将第三次听录音材料,请做好记录。听完后,你将有 2 分钟 30 秒的时间做转述准备。听到提示音后,你将有 80 秒的时间完成对所听到内容的转述并录音。
你的转述可以这样开始:Hi,everyone. I’d like to tell you something about Cindy’s life...
(Ⅲ)模仿朗读。
听所给材料的录音,然后模仿朗读并录音。现在请你用 40 秒的时间快速浏览该短文。听完录音后,你将有 70 秒的时间做模仿朗读准备。然后你将有 80 秒的时间朗读该短文并录音。该短文读一遍。
As we know,it’s important for the young to get an education at school. Du Wenhui is a student at No.4 Middle School in Shouyang,a country in Shanxi. Last September,when school began,teachers found Du wasn’t in class. They decided to go to her home for a visit. There,the teachers learned that Du’s parents were very poor,so Du had to work to make money to help her family. The school and the government made a plan to help Du and soon she was able to go back to school.
答案:
9. poor 10. worried 11. fifteen/15 12. manager 13. reading/to read
查看更多完整答案,请扫码查看