第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
Ⅲ. 语法填空。
The Silk Road is the name of different 1.____
3.____
The Silk Road is the name of different 1.____
roads
(road) that long ago connected Europe, Africa, 2.____and
Asia. People reached these different places along these roads.3.____
Scientists
(science) believe that people began to travel the Silk Road about 3,000 years ago. By the time the Chinese silk trade 4.____became
(become) important in the world. The Silk Road covered almost 6, 500 kilometers. It went from Rome 5.____to
China, which is from the West to the Far East. In modern times, the old Silk Road routes (线路) are still 6.____used
(use), but now they are 7.____crossed
(cross) by trains instead 8.____of
camels and horses. There is even silk route museum in Jiuquan in China. It 9.____has
(have) over 35, 000 objects from all along the Silk Road. In this way, China protects the history of many 10.____countries
(country) and peoples.
答案:
1. roads 2. and 3. Scientists 4. became 5. to 6. used 7. crossed 8. of 9. has 10. countries
Ⅰ. 听说训练。
(Ⅰ)听后选择。
A. 听对话及对话后的问题,选择正确答案。
(
(
(
(
(
B. 听下面一段对话,然后选择正确答案。
(
(
(
(Ⅰ)听后选择。
A. 听对话及对话后的问题,选择正确答案。
(
C
)1. A. In 1895. B. In 1876. C. In 1885.(
B
)2. A. A farmer. B. A doctor. C. An actor.(
B
)3. A. He is doing his homework. B. He is looking for his keys. C. He is looking for his cat.(
A
)4. A. Shanghai. B. Hong Kong. C. New York.(
C
)5. A. Paper. B. Gold. C. Silver.B. 听下面一段对话,然后选择正确答案。
(
B
)6. Why does the man want to buy a gift? A. Because his son's birthday is coming. B. Because his daughter's birthday is coming. C. Because his wife's birthday is coming.(
A
)7. What does the man want to buy? A. A toy bear. B. A toy car. C. A toy plane.(
C
)8. How much is the gift? A. 5. B. 7. C. 9.
答案:
1. C 2. B 3. B 4. A 5. C 6. B 7. A 8. C
(Ⅱ)听记转述。
A. 听后记录。
听短文,然后根据表格提示和所听内容完成下列各小题(每空 1 词)。在听该短文之前,你将有 15 秒钟的时间阅读表格中的内容。听完该短文后,你将有 2 分钟的时间检查答案,并将正确答案填入相应的空白处。
该短文读两遍。
| Name | Jack |
| Grade | Class one Grade 9.
| School work | I'm good at 10.
| His trouble | I'm worried about the 11.
| Healthy problem | My mother took me to see a 12.
| Feeling | Now I feel much 13.

B. 听后转述。
现在你看到的是上一节记录的信息表,你将第三次听录音材料,请做好记录。听完后,你将有 2 分钟 30 秒的时间做转述准备。听到提示音后,你将有 80 秒的时间完成对所听到内容的转述并录音。
你的转述可以这样开始:Hello, everyone, I'd like to tell you something about Jack's information...
(Ⅲ)模仿朗读。
听所给材料的录音,然后模仿朗读并录音。现在请你用 40 秒的时间快速浏览该短文。听完录音后,你将有 70 秒的时间做模仿朗读准备。然后你将有 80 秒的时间朗读该短文并录音。该短文读一遍。
I have a beautiful mother. She's very busy every day. She gets up at six o'clock in the morning. She brushes her teeth and takes a shower. Then she makes breakfast at 7 o'clock. After that, she goes to work by bus. So after school, I often help my mother do some chores so that she can have more time to relax after work. I love my mother and she loves me, too.
A. 听后记录。
听短文,然后根据表格提示和所听内容完成下列各小题(每空 1 词)。在听该短文之前,你将有 15 秒钟的时间阅读表格中的内容。听完该短文后,你将有 2 分钟的时间检查答案,并将正确答案填入相应的空白处。
该短文读两遍。
| Name | Jack |
| Grade | Class one Grade 9.
eight/8
. || School work | I'm good at 10.
Math
. || His trouble | I'm worried about the 11.
English
test. || Healthy problem | My mother took me to see a 12.
doctor
yesterday. || Feeling | Now I feel much 13.
better
. |B. 听后转述。
现在你看到的是上一节记录的信息表,你将第三次听录音材料,请做好记录。听完后,你将有 2 分钟 30 秒的时间做转述准备。听到提示音后,你将有 80 秒的时间完成对所听到内容的转述并录音。
你的转述可以这样开始:Hello, everyone, I'd like to tell you something about Jack's information...
(Ⅲ)模仿朗读。
听所给材料的录音,然后模仿朗读并录音。现在请你用 40 秒的时间快速浏览该短文。听完录音后,你将有 70 秒的时间做模仿朗读准备。然后你将有 80 秒的时间朗读该短文并录音。该短文读一遍。
I have a beautiful mother. She's very busy every day. She gets up at six o'clock in the morning. She brushes her teeth and takes a shower. Then she makes breakfast at 7 o'clock. After that, she goes to work by bus. So after school, I often help my mother do some chores so that she can have more time to relax after work. I love my mother and she loves me, too.
答案:
9. eight/8 10. Math 11. English 12. doctor 13. better
查看更多完整答案,请扫码查看