2025年春如金卷课时作业本九年级英语全一册沪教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年春如金卷课时作业本九年级英语全一册沪教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年春如金卷课时作业本九年级英语全一册沪教版》

( ) 21. What is the most important reason for fast food restaurants being so attractive?
A. The clean places. B. The fast service. C. The friendly staff. D. The delicious food.
B

( ) 22. What does the underlined word "them" in Paragraph 3 refer to?
A. Fast food. B. Clever Ads. C. Fast food restaurants. D. Yummy burgers.
C

( ) 23. According to the passage, ads about fast food ______.
A. show you all the facts B. make it hard to buy fast food C. don't tell you the whole truth D. make fast food restaurants out of date
C

( ) 24. Why may fast food restaurants go out of date sooner or later?
A. Because fast food is not healthy or delicious any more.
B. Because the ads are not clever enough to attract people.
C. Because fast food restaurants don't change their menus.
D. Because people realize fast food causes health problems.
D

( ) 25. What does the writer advise?
A. Making the service of fast food faster.
B. Refusing fast food restaurants.
C. Changing tastes of fast food.
D. Making fast food good for health.
D
答案: 【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和推理能力。文章主要讨论了快餐的吸引力、问题以及可能的改进方向。题目类型包括细节理解题和推理判断题。
1. 对于第一题(21题),需要从文章中找出快餐店如此吸引人的最重要原因。根据文章第二段“The most important reason is that their service is fast.”可知,最重要的是服务速度快,因此答案为B。
2. 对于第二题(22题),需要确定第三段中“them”的指代对象。根据上下文,“A lot of clever ads have made them the coolest places”中的“them”显然指的是快餐店,因此答案为C。
3. 对于第三题(23题),需要理解文章中关于快餐广告的描述。根据文章第三段“A lot of clever ads have made them the coolest places, but none of them has ever told and will never tell you that eating too much fast food is not good for your health.”可知,广告并没有告诉人们全部真相,即快餐对健康有害,因此答案为C。
4. 对于第四题(24题),需要找出快餐店可能会过时的原因。根据文章最后一段“As people realize the health problems that fast food causes, fast food restaurants are quite likely to go out of date sooner or later.”可知,人们意识到快餐对健康的危害是快餐店可能会过时的原因,因此答案为D。
5. 对于第五题(25题),需要理解作者的建议。根据文章最后一段“Therefore, instead of saying no to fast food restaurants, it might be a better idea to persuade them to change their menu! Fast food restaurants can be places to go to when you want to eat something that is good for your body.”可知,作者建议说服快餐店改变菜单,使快餐对健康有益,因此答案为D。
【答案】:
21. B
22. C
23. C
24. D
25. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭