第13页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
一、从方框中选择合适的单词,并用其恰当形式填空
folk dessert admire tradition garden
1. By
2. To learn more about Chinese culture, Jack has decided to take Chinese
3. Do you often eat
4. We often eat dinner in our
5. People
folk dessert admire tradition garden
1. By
tradition
,Chinese people eat zongzi on the Dragon Boat Festival.2. To learn more about Chinese culture, Jack has decided to take Chinese
folk
music as a course.3. Do you often eat
desserts
after dinner?4. We often eat dinner in our
garden
on summer evenings.5. People
admire
the doctors who have saved many patients' lives.
答案:
1. tradition 2. folk 3. desserts 4. garden 5. admire
二、根据汉语意思完成句子,每空一词
1. 月饼的形状是中秋节晚上满月的形状。
Mooncakes are
2. 在中秋节,人们通常会在桌上摆上月饼。
People usually
3. 在故事中,一个年轻人射下了九个太阳。
In the story, a young man
4. 她多么希望她的爸爸能回来啊!
5. 女孩忘记浇花了,结果,几天后花死了。
The girl forgot to water the flowers.
1. 月饼的形状是中秋节晚上满月的形状。
Mooncakes are
in
the
shape
of
a full moon on the Mid - Autumn night.2. 在中秋节,人们通常会在桌上摆上月饼。
People usually
lay
out
mooncakes on the table at the Mid - Autumn Festival.3. 在故事中,一个年轻人射下了九个太阳。
In the story, a young man
shot
down
nine suns.4. 她多么希望她的爸爸能回来啊!
How
she
wishes/wished
that her father could
come
back
!5. 女孩忘记浇花了,结果,几天后花死了。
The girl forgot to water the flowers.
As
a
result
,the flowers died several days later.
答案:
1. in the shape of 2. lay out 3. shot down 4. How she wishes/wished could come back 5. As a result
三、图表阅读

( )1. When can we go to the Rose Festival?
A. At 10:00 a.m. on July 18th.
B. At 8:00 a.m. on July 23rd.
C. At 5:00 p.m. on August 22nd.
( )2. What CAN'T people do during the Rose Festival?
A. Enjoy fashion shows.
B. Eat delicious food.
C. Make rose cakes.
( )3. If two 14 - year - old students go to the Rose Festival on July 20th, how much should they pay?
A. 50 yuan. B. 100 yuan. C. 150 yuan.
( )1. When can we go to the Rose Festival?
A. At 10:00 a.m. on July 18th.
B. At 8:00 a.m. on July 23rd.
C. At 5:00 p.m. on August 22nd.
( )2. What CAN'T people do during the Rose Festival?
A. Enjoy fashion shows.
B. Eat delicious food.
C. Make rose cakes.
( )3. If two 14 - year - old students go to the Rose Festival on July 20th, how much should they pay?
A. 50 yuan. B. 100 yuan. C. 150 yuan.
答案:
1. A 2. C 3. B
查看更多完整答案,请扫码查看