2025年全效学习同步学练测九年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全效学习同步学练测九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全效学习同步学练测九年级英语全一册人教版》

一、从方框中选择合适的单词,并用其恰当形式填空
examine famous queen wealth bank
1. She had a lot of money, but her
wealth
brought her no happiness.
2. Many scientists don't care about
fame
. They just want to do something useful for society.
3. His parents felt proud of him because he won high marks in all his
examinations
.
4. The king slept badly, which made the
queen
worried.
5. We were surprised to know the old man was a
banker
.
答案: 1.wealth 2.fame 3.examinations 4.queen 5.banker
二、根据汉语意思完成句子,每空一词
1. 老师叫来这些男孩,问他们发生了什么事。
The teacher
called
in
the boys and asked them what happened.
2. 苏珊请了一年的假,因此简取代了她的位置。
Susan asked for
a/one
year's leave, so Jane
took
her
position/place
.
3. 她被送进医院的时候,脸色苍白得像纸一样。
She looked
as
pale
as
chalk
when she was sent to the hospital.
4. 昨天爸爸和妈妈都不在家。
Neither
Dad
nor
Mom
was
at home yesterday.
答案: 1.called in 2.a/one took her position/place 3.as pale as chalk 4.Neither nor was
三、短文阅读
Do you live in a city? What if you could live next to a quiet lake or river instead? According to a study by researchers from the University of Exeter, living near water, such as oceans, lakes and rivers, can help us feel both happier and healthier. People who live less than a kilometer from the beach are around 22 percent less likely to have mental (心理的) problems than those who live 50 kilometers or more away. People who visit the beach at least twice a week tend to experience better mental health as well.
So how does "blue space" make us feel better? For one thing, aquatic (与水相关的) environments tend to have less pollution and more sunlight, both of which are linked to better mental and physical health. People who get more sun tend to be happier than those who do not.
There's also the air above the sea. After spending time near the ocean, you might find that you feel more relaxed than usual. This is because sea air is special with negative ions (负离子). These ions are in control of our levels of serotonin, a body chemical that makes a difference to our mood (情绪).
Finally, people who live near water tend to be more active. Water sports like swimming can help us stay in shape, which in turn keeps us healthy.
(
C
)1. 新考法 行文方式 How does the writer support his idea in Paragraph 1?
A. By asking questions.
B. By offering opinions.
C. By showing research results.
(
A
)2. What may the underlined phrase "blue space" be according to the passage?
A. The beautiful beaches.
B. The blue pictures.
C. The foot of the mountains.
(
B
)3. What do we know about negative ions?
A. They are chemicals in our bodies.
B. They can help people feel more relaxed.
C. They increase serotonin in our bodies.
(
A
)4. What is the best title for this passage?
A. Why to Live Near Water?
B. How to Learn to Swim?
C. How to Keep Healthy?
答案: 1.C 2.A 3.B 4.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭