2025年经纶学典提高班六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学典提高班六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年经纶学典提高班六年级英语上册译林版》

五 新情境 传统文化 根据上下文及首字母提示完成短文。
Haste makes waste(欲速则不达)
L
Long
long ago, in ancient(古代的) China, there w
was
a farmer. He was worried about his seedlings(秧苗) growing too slowly. He was thinking h
hard
to help them.
One day, he w
went/walked
to the farmland(田地) and pulled up(拔出) the seedlings one by one. When he came b
back
home, he was very tired. "I am so tired," he said to his family. "I h
helped
the seedlings grow."
His son was surprised. He came to the farmland to see what had happened. It turned out(结果是) that all the seedlings had shriveled up(枯萎). The farmer was so f
foolish
because he couldn't help the seedlings grow quickly by pulling t
them
up.
答案: Long;was;hard;went/walked;back;helped;foolish;them
六 新题型 绘本阅读 阅读短文,根据故事内容用数字给下面的图片排序。
Jack and his mother were very poor. His mother asked him to sell their cow. In the town, a man bought Jack's cow with some magic beans. When he got back home, his mother was very angry and threw the beans out of the window. At night, a beanstalk grew. Jack climbed up the beanstalk to the sky. He saw a giant and a golden chicken in a castle. The golden chicken laid golden eggs. When the giant fell asleep, Jack quickly climbed down with the golden chicken. Just then, the giant woke up and ran after him. Jack cut the beanstalk with an axe. The beanstalk fell down and the giant couldn't come down. After that, Jack and his mother became rich because of the golden eggs. They lived happily ever after.

2 1 5 4 3
答案: 2 1 5 4 3

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭