2025年亮点给力大试卷七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年亮点给力大试卷七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年亮点给力大试卷七年级英语上册译林版》

第156页
E
某英文报正在举行以“家乡美”为主题的征文活动,你打算以“Spring in my hometown”为题写一篇英语短文投稿,请根据以下问题提示完成征文。
提示:1. What is spring like in your hometown?
2. What do people in your hometown usually do in spring? (three points)
3. How do you like your hometown in spring? (two points)
要求:1. 表达清楚,语法正确,上下文连贯;
2. 必须包括提示中的所有信息,并适当发挥;
3. 词数100左右;
4. 不得使用真实姓名、校名和地名等。
Spring in my hometown




答案: One possible version:
Spring in my hometown
When spring comes, the weather becomes warm. People feel comfortable in spring. Spring is colourful. Leaves of trees turn green. There are so many beautiful flowers. The sky is blue and the clouds are white. Birds fly and sing happily everywhere.
People usually climb mountains and have picnics near rivers. They also fly kites and row boats in the parks. Some people may have a trip to other cities. They drive a long way to visit different places. People wear beautiful clothes and take a lot of photos in spring.
I think the spring in my hometown is very beautiful and lovely. It gives us energy and hope. I love the spring here. Welcome to visit my hometown!
F(2024·宿迁市宿城区期末)
期末临近,学校希望家校双方对每位学生在这一学期的表现都做一个整体的、客观的评价。请根据表格内容提示,适当发挥想象,写一篇英语短文,总结一下大家对外籍同学Tom的评价。

要求:1. 文中不得出现真实姓名和学校名称;
2. 语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范;
3. 词数80左右,可适当发挥。



答案: One possible version:
Tom behaves well this term.
Our classmates think Tom looks smart and cool. Purple looks nice on him. He is kind and he buys books for our class with his pocket money.
Our teachers say he is clever. He is good at History. He likes reading too. He is interested in festivals in China. He knows Chinese family members usually get together and have a big dinner at the Spring Festival. Children love the festival because they can wear new clothes and get red packets.
His parents believe he has a good lifestyle. He seldom eats sweet snacks or drinks cola. And he often exercises, so he is very strong and healthy.
In his own opinion, he is creative and good at designing clothes. This year, he wants to design a pair of blue jeans and a pair of sports shoes for himself.
We all hope Tom will be better next year.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭