第161页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
7. The chopsticks we use every day ____ bamboo, while the paper we write on ____ wood.
A.are made from; is made from
B.are made of; is made from
C.are made from; is made of
D.are made of; is made of
B
A.are made from; is made from
B.are made of; is made from
C.are made from; is made of
D.are made of; is made of
答案:
B
8. The new cartoon series is really
A.popular in
B.popular with
C.popular for
D.popular to
D
young kids because of its lovely characters and interesting plots.A.popular in
B.popular with
C.popular for
D.popular to
答案:
D
9. —The new film is amazing. It's one of the best this year.
—
A.I'm not sure
B.I disagree
C.I don't think so
D.I agree
—
D
. I haven't seen a better one recently.A.I'm not sure
B.I disagree
C.I don't think so
D.I agree
答案:
【解析】:
这是一个英语选择题,考查的是对对话内容的理解和应答。题目中给出了一个对话场景,其中一方认为新电影很棒,是今年最好的电影之一。另一方需要选择一个合适的回应。我们需要根据对话内容,从四个选项中选出最符合语境的回答。
A选项“I'm not sure”表示不确定,与后文的“I haven't seen a better one recently”不符;
B选项“I disagree”表示不同意,但后文并没有表达出否定的意思;
C选项“I don't think so”同样表示不认同,与后文内容不符;
D选项“I agree”表示同意,与后文的“I haven't seen a better one recently”相呼应,表示对前文观点的赞同。
【答案】:D
这是一个英语选择题,考查的是对对话内容的理解和应答。题目中给出了一个对话场景,其中一方认为新电影很棒,是今年最好的电影之一。另一方需要选择一个合适的回应。我们需要根据对话内容,从四个选项中选出最符合语境的回答。
A选项“I'm not sure”表示不确定,与后文的“I haven't seen a better one recently”不符;
B选项“I disagree”表示不同意,但后文并没有表达出否定的意思;
C选项“I don't think so”同样表示不认同,与后文内容不符;
D选项“I agree”表示同意,与后文的“I haven't seen a better one recently”相呼应,表示对前文观点的赞同。
【答案】:D
Ⅳ.句子翻译
1. 这双红色的靴子是皮革做的。
2. 中国是一个有着五千多年历史的国家。
3. 我的设计有不同的尺寸。
4. 彼得穿深蓝色的衣服看起来很帅。
5. 每年的这个时候天气既不太冷也不太热。
6. 在前面,有一幅画着花的中国画。
1. 这双红色的靴子是皮革做的。
This pair of red boots is made of leather.
2. 中国是一个有着五千多年历史的国家。
China is a country with a history of over five thousand years.
3. 我的设计有不同的尺寸。
My designs come in different sizes.
4. 彼得穿深蓝色的衣服看起来很帅。
Peter looks smart in dark blue.
5. 每年的这个时候天气既不太冷也不太热。
It's not too cold or too hot at this time of a year.
6. 在前面,有一幅画着花的中国画。
On the front, there too hot at this time of a year.
答案:
1. This pair of red boots is made of leather. 2. China is a country with a history of over five thousand years. 3. My designs come in different sizes. 4. Peter looks smart in dark blue. 5. It's not too cold or too hot at this time of a year. 6. On the front, there too hot at this time of a year.
Ⅴ.阅读理解
新素材 AI 造型师 Imagine looking through 3.7 million outfits online to find the right one. Sounds really hard, doesn't it? Well, with the help of AI stylists, it's not so hard any more.
An AI stylist can help people choose outfits. It searches for pictures of clothes online and collects thousands of outfits created by human stylists. It can also understand words and pick out important information about each piece of clothing. It keeps all the pictures and words in a data set(数据集). Then, the AI stylist gives people fashion ideas according to what they like. A team of people, the operators of AI stylist, look after the data set and make sure it always has the newest information. They help the AI stylist get better at choosing clothes by improving its rules. The AI stylist can also suggest something new to try, even if it's a little different from what the user usually wears. People often like to try something new!
An AI stylist can run into problems when people from different cultures use it. What is popular in Asia may be different from what is cool in Europe. The AI stylist should know what is popular in each place and change its advice to match people's wants in different places. So, the operators make special rules for AI stylists to follow. People from different countries can change these rules to match different styles.
An AI stylist also has to keep up with “fashion rules”. Sometimes, certain clothes don't go well together. It is difficult for the AI stylist to understand. So another AI model that can understand the cut, style and colour of outfits adds that information to the data set.
People have compared outfits by AI stylists and human stylists, and AI stylists have done pretty well. Maybe one day we will put together an outfit using our AI stylists first.
1. What do the team of people do for AI stylists?
A. Control the data set of outfits.
B. Test AI stylists' fashion advice.
C. Connect AI stylists with the internet.
D. Find pictures and words about clothing.
2. Which of the following might be a problem for an AI stylist?
A. Comparing users from different cultures.
B. Suggesting something new for users to try.
C. Picking out important information about clothing.
D. Choosing different styles for users from different countries.
3. 新考法 篇章结构 Which of the following shows the structure of the passage? (①= Paragraph 1, ②= Paragraph 2 ...)
A. ①②③/④⑤
B. ①/②③/④/⑤
C. ①/②/③/④⑤
D. ①/②/③④/⑤
4. 语言能力 分析能力 What does the writer think of the future of AI stylists?
A. Bright.
B. Uncertain.
C. Worrying.
D. Meaningless.
新素材 AI 造型师 Imagine looking through 3.7 million outfits online to find the right one. Sounds really hard, doesn't it? Well, with the help of AI stylists, it's not so hard any more.
An AI stylist can help people choose outfits. It searches for pictures of clothes online and collects thousands of outfits created by human stylists. It can also understand words and pick out important information about each piece of clothing. It keeps all the pictures and words in a data set(数据集). Then, the AI stylist gives people fashion ideas according to what they like. A team of people, the operators of AI stylist, look after the data set and make sure it always has the newest information. They help the AI stylist get better at choosing clothes by improving its rules. The AI stylist can also suggest something new to try, even if it's a little different from what the user usually wears. People often like to try something new!
An AI stylist can run into problems when people from different cultures use it. What is popular in Asia may be different from what is cool in Europe. The AI stylist should know what is popular in each place and change its advice to match people's wants in different places. So, the operators make special rules for AI stylists to follow. People from different countries can change these rules to match different styles.
An AI stylist also has to keep up with “fashion rules”. Sometimes, certain clothes don't go well together. It is difficult for the AI stylist to understand. So another AI model that can understand the cut, style and colour of outfits adds that information to the data set.
People have compared outfits by AI stylists and human stylists, and AI stylists have done pretty well. Maybe one day we will put together an outfit using our AI stylists first.
1. What do the team of people do for AI stylists?
A. Control the data set of outfits.
B. Test AI stylists' fashion advice.
C. Connect AI stylists with the internet.
D. Find pictures and words about clothing.
2. Which of the following might be a problem for an AI stylist?
A. Comparing users from different cultures.
B. Suggesting something new for users to try.
C. Picking out important information about clothing.
D. Choosing different styles for users from different countries.
3. 新考法 篇章结构 Which of the following shows the structure of the passage? (①= Paragraph 1, ②= Paragraph 2 ...)
A. ①②③/④⑤
B. ①/②③/④/⑤
C. ①/②/③/④⑤
D. ①/②/③④/⑤
4. 语言能力 分析能力 What does the writer think of the future of AI stylists?
A. Bright.
B. Uncertain.
C. Worrying.
D. Meaningless.
答案:
ADDA
查看更多完整答案,请扫码查看