第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
Ⅲ. Complete the following passage with the words in the box. Each can be used only once.
A. volunteers
B. so that
C. chance
D. choice
E. collect
Claire Hardy is a sixth grader at a primary school. She loves to read, and now at just 12 years old, she is helping other kids get a 1
Claire often went to the Cops “n” Kids Reading Room when she was a kid. It is a little library with many books. The 2
The reading room is open to kids 10 and under only. But Claire wanted to help more older kids.
At first, she planned to 3
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______
A. volunteers
B. so that
C. chance
D. choice
E. collect
Claire Hardy is a sixth grader at a primary school. She loves to read, and now at just 12 years old, she is helping other kids get a 1
C
to love reading as a habit.Claire often went to the Cops “n” Kids Reading Room when she was a kid. It is a little library with many books. The 2
A
read to the kids and draw together with the kids. The kids enjoyed themselves there.The reading room is open to kids 10 and under only. But Claire wanted to help more older kids.
At first, she planned to 3
E
3,000 books. In the end, she received about 7,000. With so many books, Claire started a programme 4B
every student in her school could get a free book. She also used some books to make a free library inside her school. The rest of the books went to the Cops “n” Kids Reading Room.1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______
答案:
【解析】:1. 考查名词。“get a...”后接名词,“chance”表示“机会”,“get a chance to do sth.”是固定搭配,意为“有机会做某事”,符合语境,所以1选C。
2. 考查名词。定冠词“The”后接名词,根据“read to the kids”可知此处指人,“volunteers”(志愿者)符合,所以2选A。
3. 考查动词。“planned to”后接动词原形,“collect”(收集)符合“收集书籍”的语境,所以3选E。
4. 考查连词。空格前后是两个句子,需要连词连接,“so that”(以便,为了)引导目的状语从句,符合“启动项目是为了让每个学生都能得到免费书”的语境,所以4选B。
【答案】:1. C
2. A
3. E
4. B
2. 考查名词。定冠词“The”后接名词,根据“read to the kids”可知此处指人,“volunteers”(志愿者)符合,所以2选A。
3. 考查动词。“planned to”后接动词原形,“collect”(收集)符合“收集书籍”的语境,所以3选E。
4. 考查连词。空格前后是两个句子,需要连词连接,“so that”(以便,为了)引导目的状语从句,符合“启动项目是为了让每个学生都能得到免费书”的语境,所以4选B。
【答案】:1. C
2. A
3. E
4. B
( )1. Who can play table tennis well?
( )2. Tom learns ______ in the club.
( )3. According to the passage, we can learn that Xu Lifei ______.
( )4. Amy thinks the chess club is ______.
( )5. The passage is mainly about the students' ______.
C
( )2. Tom learns ______ in the club.
A
( )3. According to the passage, we can learn that Xu Lifei ______.
B
( )4. Amy thinks the chess club is ______.
D
( )5. The passage is mainly about the students' ______.
A
答案:
【解析】:1. 题目问谁乒乓球打得好。从Charles的描述“I often win the school table tennis competitions.”可知他经常赢得学校乒乓球比赛,所以打得好,选C。
2. Tom说“I've learned about the history of Tai Chi and how to do it.”,即学习太极的历史和如何打太极,A选项符合,选A。
3. Xu Lifei提到“I have learned a lot from our discussions among the club members after reading.”,说明她经常参加阅读讨论,B正确;A说她读写差与原文不符,C说写作最好、D说阅读最快文中未提及。
4. Amy最后说“Our club is always full of fun.”,“full of fun”即有趣,D选项“interesting”符合,选D。
5. 全文分别介绍了四个学生参加不同俱乐部的活动,主要讲的是丰富多彩的俱乐部活动,A正确;B师生关系、C英语课、D友谊均未提及。
【答案】:1.C
2.A
3.B
4.D
5.A
2. Tom说“I've learned about the history of Tai Chi and how to do it.”,即学习太极的历史和如何打太极,A选项符合,选A。
3. Xu Lifei提到“I have learned a lot from our discussions among the club members after reading.”,说明她经常参加阅读讨论,B正确;A说她读写差与原文不符,C说写作最好、D说阅读最快文中未提及。
4. Amy最后说“Our club is always full of fun.”,“full of fun”即有趣,D选项“interesting”符合,选D。
5. 全文分别介绍了四个学生参加不同俱乐部的活动,主要讲的是丰富多彩的俱乐部活动,A正确;B师生关系、C英语课、D友谊均未提及。
【答案】:1.C
2.A
3.B
4.D
5.A
查看更多完整答案,请扫码查看