第22页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
A.I can't agree more
B.Don't mention it
C.That's all right
D.That's not the case
D
)15.(2025·江苏南通期中) —This article says a person who loves red is confident and willing to challenge new things.—____. My cousin's favourite colour is red, but he is shy and sometimes a little lazy.A.I can't agree more
B.Don't mention it
C.That's all right
D.That's not the case
答案:
D 【点拨】I can't agree more 我完全同意;Don't mention it 别提了;That's all right 没关系;That's not the case 事实并非如此。根据下文可知,此处应是不同意对方的观点。故选 D。
五、根据短文内容及首字母提示完成单词。
In Britain, the government, school leaders, teachers and parents all agree that students
should wear uniforms. Almost all the British private schools have their
They believe that it's
School leaders usually decide if students will have to wear uniforms, and they
what they will look like. You know, no students want to wear
wants to dress well.
Leaders have to follow the rules, and they
to
First, cost. This is the first fact that they should consider. Their uniforms shouldn't be too
Second, sexism(性别歧视). The uniform policy must be fair(公平的) for boys and
Third, cultures and races. School rules must
a uniform, for example, allowing Muslim(穆斯林的) girls to wear a proper dress and Sikh(锡克
教的) boys to wear a traditional headdress(头饰).
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
6. ____ 7. ____ 8. ____ 9. ____ 10. ____
In Britain, the government, school leaders, teachers and parents all agree that students
should wear uniforms. Almost all the British private schools have their
own
school uniforms.They believe that it's
important
to wear school uniforms.School leaders usually decide if students will have to wear uniforms, and they
also
decidewhat they will look like. You know, no students want to wear
ugly
uniforms. Everybodywants to dress well.
Leaders have to follow the rules, and they
can't
just choose anything they like. They haveto
think
of the students' feelings. Here are a few facts
leaders should consider.First, cost. This is the first fact that they should consider. Their uniforms shouldn't be too
expensive
. If so, it may cause problems for some families because not all families can afford them.Second, sexism(性别歧视). The uniform policy must be fair(公平的) for boys and
girls
.Third, cultures and races. School rules must
allow
students from all backgrounds to weara uniform, for example, allowing Muslim(穆斯林的) girls to wear a proper dress and Sikh(锡克
教的) boys to wear a traditional headdress(头饰).
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
6. ____ 7. ____ 8. ____ 9. ____ 10. ____
答案:
1. own 2. important 3. also 4. ugly 5. can't 6. think 7. facts 8. expensive 9. girls 10. allow
查看更多完整答案,请扫码查看