2025年暑假作业北京教育出版社五年级合订本
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业北京教育出版社五年级合订本 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第24页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一、将下列图片与短语对应连线。
答案:
1-F 2-E 3-A 4-B 5-C 6-D
二、判断下列对话或句子与图片是(√)否(×)相符。

( )1. —How are you going to celebrate it?
—I'm going to sing and dance.
( )2. —What do you do on Dragon Boat Festival?
—We have races in big boats.
( )3. Christmas is a special day in America.
( )1. —How are you going to celebrate it?
—I'm going to sing and dance.
( )2. —What do you do on Dragon Boat Festival?
—We have races in big boats.
( )3. Christmas is a special day in America.
答案:
1.× 2.× 3.√
三、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
My name is Sam. My birthday is on July 25th. On that day my friends come to my home and have a big birthday party for me. My mother makes a birthday cake for me in the morning. It's big and tasty. My father gives me a football, because I like playing football. My friends give me a lot of presents and some birthday cards. We sing and dance. We also play games together. We have a good time.
( )1. Sam's birthday is on July 25th.
( )2. Sam's friends buy flowers for him.
( )3. Sam's mother makes a cake for him.
( )4. Sam likes playing basketball.
( )5. Sam is happy on his birthday.
My name is Sam. My birthday is on July 25th. On that day my friends come to my home and have a big birthday party for me. My mother makes a birthday cake for me in the morning. It's big and tasty. My father gives me a football, because I like playing football. My friends give me a lot of presents and some birthday cards. We sing and dance. We also play games together. We have a good time.
( )1. Sam's birthday is on July 25th.
( )2. Sam's friends buy flowers for him.
( )3. Sam's mother makes a cake for him.
( )4. Sam likes playing basketball.
( )5. Sam is happy on his birthday.
答案:
1.T 2.F 3.T 4.F 5.T
查看更多完整答案,请扫码查看