2025年实验班提优训练暑假衔接版七升八年级英语外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练暑假衔接版七升八年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第79页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
B
Tom, Jim and Ted are cousins. They study in the same school. They usually go to the countryside to see their grandparents on weekends.
Their grandparents have a farm. Last weekend, Tom, Jim and Ted went to the farm to see their grandparents by bike. They met at Tom's home on Saturday morning and started at 2:00 in the afternoon. It is a long way from Tom's home to the farm. They took a lot of food and drinks such as bread, water, eggs, bananas and so on.
They got to their grandparents' farm three hours later. Their grandparents were happy. The next day, Tom, Jim and Ted helped with the farm work in the morning. They kept the chickens and then they watered the vegetables. At noon, their grandmother cooked fish and many vegetables for them. She cooked well. Jim didn't like vegetables at all in the past. But now, those vegetables were so nice and he liked them a lot. In the afternoon, their grandfather helped them to fly kites. Their kites flew high. What an interesting country life! They all had a wonderful weekend.
6. Jim, Ted and Tom are ______.
A. friends
B. workers
C. students
D. teachers
7. They got to the farm at ______.
A. 2:00 pm
B. 3:00 pm
C. 4:00 pm
D. 5:00 pm
8. 中考新考法 细节多选 What did they do to help their grandparents?
①Flew a kite. ②Watered the vegetables.
③Kept the chickens. ④Cooked fish.
A. ②③
B. ③④
C. ①②③
D. ①②③④
9. 中考新考法 标题归纳 Which of the following can be the best title of the passage?
A. The Vegetables on the Farm
B. A Happy Weekend
C. Flying Kites
D. Three Good Brothers
Tom, Jim and Ted are cousins. They study in the same school. They usually go to the countryside to see their grandparents on weekends.
Their grandparents have a farm. Last weekend, Tom, Jim and Ted went to the farm to see their grandparents by bike. They met at Tom's home on Saturday morning and started at 2:00 in the afternoon. It is a long way from Tom's home to the farm. They took a lot of food and drinks such as bread, water, eggs, bananas and so on.
They got to their grandparents' farm three hours later. Their grandparents were happy. The next day, Tom, Jim and Ted helped with the farm work in the morning. They kept the chickens and then they watered the vegetables. At noon, their grandmother cooked fish and many vegetables for them. She cooked well. Jim didn't like vegetables at all in the past. But now, those vegetables were so nice and he liked them a lot. In the afternoon, their grandfather helped them to fly kites. Their kites flew high. What an interesting country life! They all had a wonderful weekend.
6. Jim, Ted and Tom are ______.
A. friends
B. workers
C. students
D. teachers
7. They got to the farm at ______.
A. 2:00 pm
B. 3:00 pm
C. 4:00 pm
D. 5:00 pm
8. 中考新考法 细节多选 What did they do to help their grandparents?
①Flew a kite. ②Watered the vegetables.
③Kept the chickens. ④Cooked fish.
A. ②③
B. ③④
C. ①②③
D. ①②③④
9. 中考新考法 标题归纳 Which of the following can be the best title of the passage?
A. The Vegetables on the Farm
B. A Happy Weekend
C. Flying Kites
D. Three Good Brothers
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和把握能力。文章主要描述了Tom,Jim和Ted三位表兄弟去乡下看望祖父母的经历。
6. 题目问的是Jim,Ted和Tom的身份,根据文章第一段"They study in the same school."可以推断他们是学生,所以选C。
7. 题目问的是他们到达农场的时间,根据文章第二段"started at 2:00 in the afternoon."和"They got to their grandparents' farm three hours later."可以计算出他们到达农场的时间是下午5点,所以选D。
8. 题目问的是他们帮助祖父母做了什么,根据文章第三段"They kept the chickens and then they watered the vegetables."可知,他们帮助祖父母喂了鸡和浇了菜,所以选项A(②③)是正确的。
9. 题目要求选择文章的最佳标题,根据文章的整体内容,主要描述了他们在农场的快乐周末,所以选项B(A Happy Weekend)是最符合文章主旨的。
【答案】:
6. C
7. D
8. A
9. B
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和把握能力。文章主要描述了Tom,Jim和Ted三位表兄弟去乡下看望祖父母的经历。
6. 题目问的是Jim,Ted和Tom的身份,根据文章第一段"They study in the same school."可以推断他们是学生,所以选C。
7. 题目问的是他们到达农场的时间,根据文章第二段"started at 2:00 in the afternoon."和"They got to their grandparents' farm three hours later."可以计算出他们到达农场的时间是下午5点,所以选D。
8. 题目问的是他们帮助祖父母做了什么,根据文章第三段"They kept the chickens and then they watered the vegetables."可知,他们帮助祖父母喂了鸡和浇了菜,所以选项A(②③)是正确的。
9. 题目要求选择文章的最佳标题,根据文章的整体内容,主要描述了他们在农场的快乐周末,所以选项B(A Happy Weekend)是最符合文章主旨的。
【答案】:
6. C
7. D
8. A
9. B
查看更多完整答案,请扫码查看