2025年实验班提优训练暑假衔接版七升八年级英语外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练暑假衔接版七升八年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
C 新语篇 私人信件
Dear Carol,
How are you? Let me tell you about my holiday.
I arrived in Beijing at 1:00 pm last Tuesday. My friend Li Ming met me at the railway station. Then we went to the hotel near his home by subway. The hotel was nice and comfortable.
On the second day, Li Ming's father drove us to Tian'anmen Square and then we walked to the Forbidden City. I saw many interesting things there. On the third day, we took a bus to Qianmen Street and bought many things there. On the last day, we rode to Beihai Park. I took many photos in Beihai Park. I went home by plane that afternoon. I had a great time in Beijing.
How was your holiday? Write to me, please.
Yours,
Lisa
9. Li Ming met Lisa ______.
A. at the railway station
B. in the hotel
C. at the bus station
D. at his home
10. They visited Tian'anmen Square on ______.
A. the first day
B. the second day
C. the third day
D. the fourth day
11. They went to Qianmen Street ______.
A. by bus
B. by bike
C. by car
D. by subway
12. How many places of interest did they visit?
A. Seven.
B. Six.
C. Five.
D. Four.
13. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. They took a bus to Tian'anmen Square.
B. They took many photos in the hotel.
C. Lisa bought many things in Beihai Park.
D. Lisa went back home last Friday.
Dear Carol,
How are you? Let me tell you about my holiday.
I arrived in Beijing at 1:00 pm last Tuesday. My friend Li Ming met me at the railway station. Then we went to the hotel near his home by subway. The hotel was nice and comfortable.
On the second day, Li Ming's father drove us to Tian'anmen Square and then we walked to the Forbidden City. I saw many interesting things there. On the third day, we took a bus to Qianmen Street and bought many things there. On the last day, we rode to Beihai Park. I took many photos in Beihai Park. I went home by plane that afternoon. I had a great time in Beijing.
How was your holiday? Write to me, please.
Yours,
Lisa
9. Li Ming met Lisa ______.
A. at the railway station
B. in the hotel
C. at the bus station
D. at his home
10. They visited Tian'anmen Square on ______.
A. the first day
B. the second day
C. the third day
D. the fourth day
11. They went to Qianmen Street ______.
A. by bus
B. by bike
C. by car
D. by subway
12. How many places of interest did they visit?
A. Seven.
B. Six.
C. Five.
D. Four.
13. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. They took a bus to Tian'anmen Square.
B. They took many photos in the hotel.
C. Lisa bought many things in Beihai Park.
D. Lisa went back home last Friday.
答案:
9. A [解析]细节理解题。根据第二段“My friend Li Ming met me at the railway station.”可知,李明在火车站见到了丽莎。故选 A。10. B [解析]细节理解题。根据第三段“On the second day, Li Ming's father drove us to Tian'anmen Square...”可知,他们第二天参观了天安门广场。故选 B。11. A [解析]细节理解题。根据第三段“we took a bus to Qianmen Street”可知他们坐公交车去的前门街。故选 A。12. D [解析]细节理解题。根据第三段中的 “Tian'anmen Square""Forbidden City""Qianmen Street""Beihai Park可知他们一共去了四个景点。故选 D。13. D [解析]细节理解题。根据“last Tuesday""the second day""the third day""On the last day... I went home by plane that afternoon.”可知,丽莎在上个星期五的下午回了家。故选 D。
D
George is in the pet store, looking at what kind of pet he might want to get for his birthday. George asks if he can have a horse, but his mother says no because horses are too big.
First, he sees dogs and cats. Baby dogs are called puppies. Baby cats are called kittens. George likes them because they are easy to take care of and can play a lot, but they will get bigger. George wants a small pet.
Then George sees animals that have to live in cages. He sees rabbits and mice. Mice are what you call more than one mouse. He likes these animals because they are small. Birds live in cages too. George sees a lot of birds in a cage. He likes them too, but he doesn't want to clean the cage.
George sees the animals in tanks(箱). The tanks full of water have fish and turtles(乌龟) in them. There are tanks with rocks and sand too. They have snakes and spiders(蜘蛛), but George is afraid of them. George likes the turtles best, but they won't fit in the little fishbowls. Turtles need bigger tanks, so they can swim sometimes and hide sometimes.
George decides that he wants to get a turtle for his birthday. He buys a book on how to take care of a turtle.
14. How many kinds of animals are mentioned(提及) in the passage?
A. 8.
B. 9.
C. 10.
D. 11.
15. 中考新考法 推断代词指代 What does the underlined word “them” in Paragraph 3 refer to?
A. Birds in the cage.
B. Puppies and kittens.
C. Rabbits and mice.
D. All the animals in cages.
16. What does George take for his birthday at last?
A. A book.
B. A tank.
C. A horse.
D. A turtle.
17. 中考新考法 标题归纳 Which of the following can be the best title for the passage?
A. A Trip to the Zoo
B. Animals in the Pet Store
C. A Pet as a Birthday Present
D. George's Favourite Animals
George is in the pet store, looking at what kind of pet he might want to get for his birthday. George asks if he can have a horse, but his mother says no because horses are too big.
First, he sees dogs and cats. Baby dogs are called puppies. Baby cats are called kittens. George likes them because they are easy to take care of and can play a lot, but they will get bigger. George wants a small pet.
Then George sees animals that have to live in cages. He sees rabbits and mice. Mice are what you call more than one mouse. He likes these animals because they are small. Birds live in cages too. George sees a lot of birds in a cage. He likes them too, but he doesn't want to clean the cage.
George sees the animals in tanks(箱). The tanks full of water have fish and turtles(乌龟) in them. There are tanks with rocks and sand too. They have snakes and spiders(蜘蛛), but George is afraid of them. George likes the turtles best, but they won't fit in the little fishbowls. Turtles need bigger tanks, so they can swim sometimes and hide sometimes.
George decides that he wants to get a turtle for his birthday. He buys a book on how to take care of a turtle.
14. How many kinds of animals are mentioned(提及) in the passage?
A. 8.
B. 9.
C. 10.
D. 11.
15. 中考新考法 推断代词指代 What does the underlined word “them” in Paragraph 3 refer to?
A. Birds in the cage.
B. Puppies and kittens.
C. Rabbits and mice.
D. All the animals in cages.
16. What does George take for his birthday at last?
A. A book.
B. A tank.
C. A horse.
D. A turtle.
17. 中考新考法 标题归纳 Which of the following can be the best title for the passage?
A. A Trip to the Zoo
B. Animals in the Pet Store
C. A Pet as a Birthday Present
D. George's Favourite Animals
答案:
14. C [解析]细节理解题。通读全文可知,第一段中提到了“horses”,第二段中提到了 dogs 和 cats,第三段中提到了 rabbits、mice 和 birds,第四段中提到了 fish、turtles、snakes 和 spiders,所以文中一共提及10 种动物。故选 C。15. A [解析]推理判断题。根据“George sees a lot of birds in a cage. He likes them too”可知,“them”指代的是上文提到的“birds in a cage”。故选 A。16. D [解析]细节理解题。根据最后一段中的“George decides that he wants to get a turtle for his birthday.”可知,乔治最后买了乌龟。故选 D。17. C [解析]标题归纳题。通读全文可知,本文主要讲述了乔治在宠物店挑选宠物的事情。由此可推知,C 项“作为生日礼物的宠物”作标题最合适。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看