2025年实验班提优训练暑假衔接版七升八年级英语外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练暑假衔接版七升八年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
六、阅读理解
Xu Gong is my classmate. We are in Class 2,Mr Liang's class. There are forty students in our class. We are from Xi'an,but some students in our class are from Taiyuan.
Xu Gong's father is a doctor in a hospital and basketball is his favourite sport. He and Xu Gong play it on Saturday. Xu Gong's mother is a manager in a fruit shop. My parents buy fruit in it. Apples are my favourite fruit and oranges are Xu Gong's favourite.
Today is Xu Gong's birthday. He gets a book about food and drinks from his parents. They say to Xu Gong,“It's important to stay healthy.”
1. How many students are there in Class 2?
A. 35. B. 40.
C. 45. D. 50.
2. Where is Xu Gong from?
A. Taiyuan. B. Chengdu.
C. Xi'an. D. Haikou.
3. What's the job of Xu Gong's father?
A. A doctor. B. A manager.
C. A teacher. D. A farmer.
4. 中考新考法 推断代词指代 What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refer to?
A. the class B. the hospital
C. the city D. the shop
5. Which of the following is TRUE?
A. Xu Gong is in Class 1.
B. Mr Liang is from Taiyuan.
C. Xu Gong gets a book about birds.
D. Oranges are Xu Gong's favourite fruit.
Xu Gong is my classmate. We are in Class 2,Mr Liang's class. There are forty students in our class. We are from Xi'an,but some students in our class are from Taiyuan.
Xu Gong's father is a doctor in a hospital and basketball is his favourite sport. He and Xu Gong play it on Saturday. Xu Gong's mother is a manager in a fruit shop. My parents buy fruit in it. Apples are my favourite fruit and oranges are Xu Gong's favourite.
Today is Xu Gong's birthday. He gets a book about food and drinks from his parents. They say to Xu Gong,“It's important to stay healthy.”
1. How many students are there in Class 2?
A. 35. B. 40.
C. 45. D. 50.
2. Where is Xu Gong from?
A. Taiyuan. B. Chengdu.
C. Xi'an. D. Haikou.
3. What's the job of Xu Gong's father?
A. A doctor. B. A manager.
C. A teacher. D. A farmer.
4. 中考新考法 推断代词指代 What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refer to?
A. the class B. the hospital
C. the city D. the shop
5. Which of the following is TRUE?
A. Xu Gong is in Class 1.
B. Mr Liang is from Taiyuan.
C. Xu Gong gets a book about birds.
D. Oranges are Xu Gong's favourite fruit.
答案:
1. B [解析]细节理解题。根据“We are in Class 2,Mr Liang's class. There are forty students in our class.”可知,作者在2班,班级有40名学生。故选B。 2. C [解析]细节理解题。根据“We are from Xi'an”可知,作者和 Xu Gong 都来自西安。故选C。 3. A [解析]细节理解题。根据“Xu Gong's father is a doctor”可知,Xu Gong 的父亲是一名医生。故选A。 4. D [解析]代词指代题。根据“Xu Gong's mother is a manager in a fruit shop. My parents buy fruit in it.”可知,Xu Gong 的母亲是水果店的经理,作者的父母经常在那买水果,本句“it”指代“Xu Gong 母亲工作的水果店”。故选D。 5. D [解析]细节理解题。根据“oranges are Xu Gong's favourite”可知,Xu Gong 最爱吃的水果是橘子。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看