第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
(
A.Dragon Boat Festival
B.Spring Festival
C.Mid-Autumn Festival
B
) 10.“丹凤呈祥龙献瑞,红桃贺岁杏迎春。”is about the ______.A.Dragon Boat Festival
B.Spring Festival
C.Mid-Autumn Festival
答案:
B
七、完形填空。(每小题1分,共10分)
People all 1 ______ the world have their own habits. Some are good and some are bad. I have a lot of habits. Let me 2 ______ my good habits. I don't watch too 3 ______ TV. You know, it is bad 4 ______ our eyes. Let's go on. Please show your smile every day. Smiling is a good way to keep 5 ______. It makes us glad. I like smiling very much.
Then listen to me. I also save up money. Most children spend all their pocket money because they don't know how hard their parents work. Don't 6 ______ it.
I used to drink a lot of soft drinks in the past. Now I drink at least eight glasses of water every day. The water is the most important thing in the world and we can't live 7 ______ water.
The last thing is to do everything 8 ______. I usually cross the road when the traffic light is 9 ______. It is safe. Unluckily, too many people lost their lives in traffic accidents. What a pity!
For me, I have a lot of good habits. But now I also have some bad habits, so I must correct them. You can also find your good and bad habits. Let's follow good habits and correct bad habits. We can try 10 ______ better than before!
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
People all 1 ______ the world have their own habits. Some are good and some are bad. I have a lot of habits. Let me 2 ______ my good habits. I don't watch too 3 ______ TV. You know, it is bad 4 ______ our eyes. Let's go on. Please show your smile every day. Smiling is a good way to keep 5 ______. It makes us glad. I like smiling very much.
Then listen to me. I also save up money. Most children spend all their pocket money because they don't know how hard their parents work. Don't 6 ______ it.
I used to drink a lot of soft drinks in the past. Now I drink at least eight glasses of water every day. The water is the most important thing in the world and we can't live 7 ______ water.
The last thing is to do everything 8 ______. I usually cross the road when the traffic light is 9 ______. It is safe. Unluckily, too many people lost their lives in traffic accidents. What a pity!
For me, I have a lot of good habits. But now I also have some bad habits, so I must correct them. You can also find your good and bad habits. Let's follow good habits and correct bad habits. We can try 10 ______ better than before!
(
B
) 1. A. on B. over C. under(
C
) 2. A. talk to B. talk with C. talk about(
C
) 3. A. some B. many C. much(
A
) 4. A. for B. to C. with(
B
) 5. A. health B. healthy C. healthily(
B
) 6. A. save B. waste C. buy(
B
) 7. A. with B. without C. for(
C
) 8. A. care B. careful C. carefully(
A
) 9. A. green B. red C. yellow(
B
) 10. A. be B. to be C. are
答案:
1. B 2. C 3. C 4. A 5. B 6. B 7. B 8. C 9. A 10. B
八、阅读短文,选择正确答案。(每小题2分,共20分)
(A)
It is well-known that everyone has his or her own dream. Someone wants to be a bus driver, someone wants to be a film star, someone wants to be a pianist... These kinds of dreams are very important. They can make people work hard.
I had a dream when I was a child of six. I wanted to be a fireman. I thought the firemen in the films were brave and strong. They helped people put out the fire and saved their lives when they were in danger.
Now I'm 15 years old. I like all my subjects and do well in all of them at school. Our teacher tells us about the children in western China. They want to go to school but they can't. Their families are poor. I think that going to school is the only way to change their lives.
Teachers are needed in western China, so I want to be a teacher there in the future. I will be kind to my students. I will teach them and care about them. I will be friends with them.
I know it is not easy to make my dream come true. To be a good teacher needs a lot of knowledge. I will study hard and try my best.
(
A. Dreams. B. Hobbies. C. Parents. D. Habits.
(
A. At the age of 6. B. At the age of 5. C. When he was 16. D. When he was 15.
(
A. they don't like studying B. their families are poor C. they're busy D. they like playing at home
(
A. Having dreams. B. Being brave and strong. C. Going to school. D. Being rich.
(
A. A lot of students. B. A lot of money. C. A lot of dreams. D. A lot of knowledge.
(A)
It is well-known that everyone has his or her own dream. Someone wants to be a bus driver, someone wants to be a film star, someone wants to be a pianist... These kinds of dreams are very important. They can make people work hard.
I had a dream when I was a child of six. I wanted to be a fireman. I thought the firemen in the films were brave and strong. They helped people put out the fire and saved their lives when they were in danger.
Now I'm 15 years old. I like all my subjects and do well in all of them at school. Our teacher tells us about the children in western China. They want to go to school but they can't. Their families are poor. I think that going to school is the only way to change their lives.
Teachers are needed in western China, so I want to be a teacher there in the future. I will be kind to my students. I will teach them and care about them. I will be friends with them.
I know it is not easy to make my dream come true. To be a good teacher needs a lot of knowledge. I will study hard and try my best.
(
A
) 1. What can make people work hard from this text?A. Dreams. B. Hobbies. C. Parents. D. Habits.
(
A
) 2. When did the writer want to be a fireman?A. At the age of 6. B. At the age of 5. C. When he was 16. D. When he was 15.
(
B
) 3. Why can't the children in western China go to school? Because ______.A. they don't like studying B. their families are poor C. they're busy D. they like playing at home
(
C
) 4. What is the only way to change the children's lives in the writer's opinion(想法)?A. Having dreams. B. Being brave and strong. C. Going to school. D. Being rich.
(
D
) 5. What does a good teacher need from the passage(文章)?A. A lot of students. B. A lot of money. C. A lot of dreams. D. A lot of knowledge.
答案:
1. A 2. A 解析:根据第二段中“I had a dream when I was a child of six ... fireman.”可知,当作者 6 岁时,他想成为一名消防员。 3. B 解析:根据第三段中“They want to go to ... poor.”可知,西部地区的孩子不能上学是因为家庭贫困。 4. C 5. D 解析:根据最后一段中“To be a good ... knowledge.”可知,一个好老师需要具备许多知识。
查看更多完整答案,请扫码查看