第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
十一、选择合适的句子补全对话。(5 分)
A:Hi,Paul. You look sad. What's wrong with you?
B:1.
A:2.
B:3.
A:Is it serious(严重)? B:Not very.
A:Be more careful later. 4.
B:I know. 5.
A:Hi,Paul. You look sad. What's wrong with you?
B:1.
C
A:2.
D
What happened?B:3.
A
Then a car hit my e-bike and my head hurt.A:Is it serious(严重)? B:Not very.
A:Be more careful later. 4.
B
B:I know. 5.
E
答案:
1. C 2. D 3. A 4. B 5. E
( )1. Most people feel ______ about the Lantern Festival.
(A) 阅读短文,选择正确答案。
The 15th day of the first lunar month is a special day. It's the last day of the Chinese New Year holiday. However,for most people,it's quite exciting because it's the day of the Lantern Festival.
It is a festival to get together with families,relatives and friends. People usually eat tangyuan on that day. They have fun eating dinner together,but they have more fun after it gets dark(变暗) outside. At that time,people go out to enjoy the festival. They can watch the colorful lanterns and try to guess some riddles. Also,children can carry their own lanterns around. It is a happy time for everyone!
Flying sky lanterns(孔明灯) is also very popular at this festival. To send them into the sky,people heat(加热) the air inside with candles. However,before doing that,they write their wishes and dreams on the sky lanterns. When everything is finally ready,people fly their sky lanterns and wish for good luck. But now,to keep safe and protect the environment,it is not allowed(允许) to fly sky lanterns.
( )1. Most people feel ______ about the Lantern Festival.
A. sad B. excited C. tired
( )2. In this passage,the underlined word “riddles” means “______”.
A. 花灯 B. 元宵 C. 谜语
( )3. At the Lantern Festival,people have more fun ______.
A. in the morning B. in the afternoon C. in the evening
( )4. People light ______ to fly the sky lanterns.
A. candles B. fireworks C. firecrackers
( )5. Which sentence will people NOT write on the sky lanterns?
A. Merry Christmas! B. I want to be an astronaut some day. C. I wish my family healthy and happy forever.
B
(A) 阅读短文,选择正确答案。
The 15th day of the first lunar month is a special day. It's the last day of the Chinese New Year holiday. However,for most people,it's quite exciting because it's the day of the Lantern Festival.
It is a festival to get together with families,relatives and friends. People usually eat tangyuan on that day. They have fun eating dinner together,but they have more fun after it gets dark(变暗) outside. At that time,people go out to enjoy the festival. They can watch the colorful lanterns and try to guess some riddles. Also,children can carry their own lanterns around. It is a happy time for everyone!
Flying sky lanterns(孔明灯) is also very popular at this festival. To send them into the sky,people heat(加热) the air inside with candles. However,before doing that,they write their wishes and dreams on the sky lanterns. When everything is finally ready,people fly their sky lanterns and wish for good luck. But now,to keep safe and protect the environment,it is not allowed(允许) to fly sky lanterns.
( )1. Most people feel ______ about the Lantern Festival.
B
A. sad B. excited C. tired
( )2. In this passage,the underlined word “riddles” means “______”.
C
A. 花灯 B. 元宵 C. 谜语
( )3. At the Lantern Festival,people have more fun ______.
C
A. in the morning B. in the afternoon C. in the evening
( )4. People light ______ to fly the sky lanterns.
A
A. candles B. fireworks C. firecrackers
( )5. Which sentence will people NOT write on the sky lanterns?
A
A. Merry Christmas! B. I want to be an astronaut some day. C. I wish my family healthy and happy forever.
答案:
1. B 解析:根据第一段中"for most people,it's quite exciting … Festival."可知,在元宵节,人们会感到兴奋。 2. C 3. C 解析:根据第二段中"They have fun eating dinner … gets dark outside."可知,人们一起吃饭时很开心,但是在天黑后会更加开心。 4. A 5. A 解析:根据第三段中"When everything is … wish for good luck."可知,人们放孔明灯时会许愿。
查看更多完整答案,请扫码查看