2025年通城学典小升初真题汇编六年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典小升初真题汇编六年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典小升初真题汇编六年级英语》

( ) 1. It is Mike's eleventh birthday this Saturday.
T

( ) 2. Mike's parents will have a big party in Yancheng Park for him.
F

( ) 3. Tina is Mike's friend but John isn't.
F

( ) 4. Mike and his friends will put on a play and watch TV at the party.
T

( ) 5. Mike's mother will buy some nice presents for him.
F
答案: 1. T 2. F 3. F 4. T 5. F
(C) 阅读短文,选择最佳答案。(共 10 分)
Tim is a small boy and he is only six years old. He can't read or write. He has a good friend. It's a cat called Kitty. Every day,he plays with it from morning to night. The cat can sing sometimes. Tim likes his friend very much. Tina is Tim's sister. She is ten years old and she is a student. She likes music and she can sing and dance. Also she likes drawing and she can draw animals. Tim's father is a dentist and he helps those children who have a toothache. Tim likes sweets and he often eats a lot of sweets. So his father always tells him not to eat too many sweets. But Tim doesn't listen to him. Tim's mother doesn't go to work. She writes stories for children at home and looks after Tim.
(
C
) 1. There are ______ people in Tim's family.
A. two B. three C. four D. six
(
A
) 2. Tim is ______ and he ______.
A. six;doesn't go to school B. tall;likes toys C. seven;can write D. fat;likes cakes
(
C
) 3. Tina is ______.
A. a cook B. an artist C. a student D. a doll
(
D
) 4. Tim's father ______.
A. likes writing B. likes sweets C. likes reading D. is a dentist
(
A
) 5. Tina's mother is a ______ and Tina can ______.
A. writer;draw animals B. cook;jump C. teacher;run fast D. farmer;skate
答案: 1. C 解析:根据文章内容可知,在 Tim 家一共有四名家庭成员:Tim、Tim 的姐姐以及 Tim 的爸爸妈妈。 2. A 解析:根据“Tim is a small boy and he is only six years old.”可知,Tim 今年六岁。3. C 4. D 解析:根据 Tim's father is a dentist 可知,Tim 的爸爸是一名牙医。 5. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭