第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
(二)
In 1959, Handler changed how toy dolls were made when she introduced “Barbie” to the world. With her mature figure, Barbie was one of the first “grown - up” dolls to hit the retail market.
Handler wanted to create a toy that was different from the baby dolls that dominated little girls’ toy boxes. She wanted a doll that girls could project their future dreams upon and allowed for limitless clothing and career choices. Inspired by paper dolls of the time, Handler, to much disagreement, made sure Barbie had the body of a grown woman.
“My own philosophy of Barbie,” Handler wrote in her autobiography, “was that through the doll, the little girl could be anything she wanted to be. Barbie always represented the fact that a woman had choices.”
There’s even a Barbie for cancer patients—Brave Barbie—a partnership between Mattel and CureSearch that sends a bald(光头的) Barbie to families affected by cancer. “Gifting my daughter a Barbie who suffered from cancer was tremendous,” Michelle, a cancer survivor said. “We would play with that Barbie together and I’d heartbreakingly watch her pretend to take the doll to the hospital for chemo(化疗), or place its long wig on top of its head and tell the doll ‘It’s time to be beautiful again. ’”
Bald Barbie was super brave and went on awesome adventures after chemo. Sometimes she felt sick and needed to sleep, but would feel much better after a rest. Bald Barbie always beat the cancer and went on to live a long and happy life with her family. That Barbie became so much more than a plastic doll—she was a means of communication and a coping mechanism during an extremely distressing time for little families.
5.Why did Handler create Barbie?
A. To make a hit in the retail market.
B. To appeal to girls with her diverse outfits.
C. To do a project on women’s career choices.
D. To inspire girls to make choices as they wish.
6.How might Michelle feel when watching her daughter with Brave Barbie?
A. Sad yet comforted.
B. Envious yet proud.
C. Overwhelmed and ashamed.
D. Heartbroken and regretful.
7.What does Brave Barbie mean to Michelle’s family?
A. A reliable emotional support.
B. A glue for broken relationships.
C. An effective practical treatment.
D. A secret medium of negotiation.
8.Where is the text probably taken from?
A. A medical journal.
B. A charity brochure.
C. A financial report.
D. A story collection.
In 1959, Handler changed how toy dolls were made when she introduced “Barbie” to the world. With her mature figure, Barbie was one of the first “grown - up” dolls to hit the retail market.
Handler wanted to create a toy that was different from the baby dolls that dominated little girls’ toy boxes. She wanted a doll that girls could project their future dreams upon and allowed for limitless clothing and career choices. Inspired by paper dolls of the time, Handler, to much disagreement, made sure Barbie had the body of a grown woman.
“My own philosophy of Barbie,” Handler wrote in her autobiography, “was that through the doll, the little girl could be anything she wanted to be. Barbie always represented the fact that a woman had choices.”
There’s even a Barbie for cancer patients—Brave Barbie—a partnership between Mattel and CureSearch that sends a bald(光头的) Barbie to families affected by cancer. “Gifting my daughter a Barbie who suffered from cancer was tremendous,” Michelle, a cancer survivor said. “We would play with that Barbie together and I’d heartbreakingly watch her pretend to take the doll to the hospital for chemo(化疗), or place its long wig on top of its head and tell the doll ‘It’s time to be beautiful again. ’”
Bald Barbie was super brave and went on awesome adventures after chemo. Sometimes she felt sick and needed to sleep, but would feel much better after a rest. Bald Barbie always beat the cancer and went on to live a long and happy life with her family. That Barbie became so much more than a plastic doll—she was a means of communication and a coping mechanism during an extremely distressing time for little families.
5.Why did Handler create Barbie?
A. To make a hit in the retail market.
B. To appeal to girls with her diverse outfits.
C. To do a project on women’s career choices.
D. To inspire girls to make choices as they wish.
6.How might Michelle feel when watching her daughter with Brave Barbie?
A. Sad yet comforted.
B. Envious yet proud.
C. Overwhelmed and ashamed.
D. Heartbroken and regretful.
7.What does Brave Barbie mean to Michelle’s family?
A. A reliable emotional support.
B. A glue for broken relationships.
C. An effective practical treatment.
D. A secret medium of negotiation.
8.Where is the text probably taken from?
A. A medical journal.
B. A charity brochure.
C. A financial report.
D. A story collection.
答案:
5.D 推理判断题。
[定位句]She wanted a doll that girls could project their future dreams upon and allowed for limitless clothing and career choices. (第二段第二句)
译文:她希望有一个玩具娃娃,女孩们可以把自己未来的梦想投射到这个娃娃身上,并可以无限地选择服装和职业。
[解析]根据定位句及第三段最后一句“Barbie always represented the fact that a woman had choices. ”可推知,Handler创造芭比娃娃是为了鼓励女孩们根据自己的意愿去做选择。故选D。
6.A 推理判断题。
[定位句]“Gifting my daughter a Barbie who suffered from cancer was tremendous,” Michelle, a cancer survivor said. “We would play with that Barbie together and I'd heartbreakingly watch her pretend to take the doll to the hospital for chemo(化疗), or place its long wig on top of its head and tell the doll ‘It's time to be beautiful again. ’”(第四段第二、三句)
译文:癌症幸存者Michelle说:“送给我女儿一个患癌症的芭比娃娃真是太棒了。我们会一起玩那个芭比娃娃,我心疼地看着她假装带着娃娃去医院化疗,或者把长长的假发戴在它的头上,然后告诉它:‘是时候重新变得美丽了。’”
[解析]根据定位句可推知,当Michelle看到女儿和勇气芭比娃娃在一起时,她感到既难过又欣慰。故选A。
7.A 推理判断题。
[定位句]That Barbie became so much more than a plastic doll—she was a means of communication and a coping mechanism during an extremely distressing time for little families. (第五段最后一句)
译文:芭比娃娃变得远远超过一个塑料玩具娃娃——她是小家庭在极度痛苦时期的沟通工具和应对机制。
[解析]根据定位句可推知,勇气芭比娃娃对于Michelle一家来说是一种可靠的情感支持。故选A。
8.D 文章出处题。
[解析]通读全文可知,文章主要讲述了Handler创造芭比娃娃的初衷以及芭比娃娃给癌症患者及其家庭提供的情感支持。由此可推知,文章可能选自一个故事集。故选D。
[定位句]She wanted a doll that girls could project their future dreams upon and allowed for limitless clothing and career choices. (第二段第二句)
译文:她希望有一个玩具娃娃,女孩们可以把自己未来的梦想投射到这个娃娃身上,并可以无限地选择服装和职业。
[解析]根据定位句及第三段最后一句“Barbie always represented the fact that a woman had choices. ”可推知,Handler创造芭比娃娃是为了鼓励女孩们根据自己的意愿去做选择。故选D。
6.A 推理判断题。
[定位句]“Gifting my daughter a Barbie who suffered from cancer was tremendous,” Michelle, a cancer survivor said. “We would play with that Barbie together and I'd heartbreakingly watch her pretend to take the doll to the hospital for chemo(化疗), or place its long wig on top of its head and tell the doll ‘It's time to be beautiful again. ’”(第四段第二、三句)
译文:癌症幸存者Michelle说:“送给我女儿一个患癌症的芭比娃娃真是太棒了。我们会一起玩那个芭比娃娃,我心疼地看着她假装带着娃娃去医院化疗,或者把长长的假发戴在它的头上,然后告诉它:‘是时候重新变得美丽了。’”
[解析]根据定位句可推知,当Michelle看到女儿和勇气芭比娃娃在一起时,她感到既难过又欣慰。故选A。
7.A 推理判断题。
[定位句]That Barbie became so much more than a plastic doll—she was a means of communication and a coping mechanism during an extremely distressing time for little families. (第五段最后一句)
译文:芭比娃娃变得远远超过一个塑料玩具娃娃——她是小家庭在极度痛苦时期的沟通工具和应对机制。
[解析]根据定位句可推知,勇气芭比娃娃对于Michelle一家来说是一种可靠的情感支持。故选A。
8.D 文章出处题。
[解析]通读全文可知,文章主要讲述了Handler创造芭比娃娃的初衷以及芭比娃娃给癌症患者及其家庭提供的情感支持。由此可推知,文章可能选自一个故事集。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看