2025年绩优课堂高效提升满分备考九年级英语上册冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绩优课堂高效提升满分备考九年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第16页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
Ⅴ. 阅读理解。
That night, July 11, 2022, Nick Bostic was driving down the streets of Lafayette, Indiana, when he found a two-story house was on fire.
Flames(火焰) were climbing up the front porch. Without pausing for a moment to think about the danger, Bostic stopped his car and ran from the back door into the burning building, which belongs to the Barrett family.
Bostic had just started climbing the stairs when he looked up and saw four faces appear from a room at the top of the stairs and look down at him, their eyes wide. “Your house is on fire;you need to go!” Bostic yelled.
Bostic hurried the four girls into the fresh air. “Anybody else in there?” Bostic asked.
“Kaylani is in there! We can’t find her!” Seionna, the eldest of the girls, screamed, referring to her six-year-old sister. Without hesitating, Bostic ran back inside.
By now, the whole side of the house was in flames, Bostic went upstairs. he searched every bedroom. No kid. The smoke was thick now. He lifted his T-shirt, trying to cover his mouth and nose when he heard the sound of crying, from the dark smoke below.
Bostic felt about in the blackness and heat, moving downstairs toward the sound. Then suddenly Kaylani was in front of him. Bostic quickly lifted the girl into his arms. Where is the front door?! Bostic remembered seeing a window on the side of the house where the fire hadn’t reached.
Bostic climbed back up, made it to the room and broke the glass, with Kaylani still in his arms.
Bostic and Kaylani looked down at the open grassy space. The girl said,“ ”He was thinking the exact same thing.
But they had little choice. The flames were inching ever closer. Holding Kaylani tightly in one arm, Bostic ran forward and threw himself out of the window. He managed to land on the other shoulder. Kaylani was almost unhurt.

Days passed. Bostic woke up from first-degree burns to his leg and arm. He felt like he’d just done what anyone would have done in that situation. But outside the hospital, the story of Nick Bostic was already spreading. He was a hero—the pizza man who had run into a burning building not once, but twice.
(
A. 交谈
B. 犹豫
C. 埋怨
D. 期待
(
a. Bostic looked for the door with Kaylani in his arms.
b. Bostic led the four girls out into the fresh air.
c. Bostic went upstairs to search every bedroom for Kaylani.
d. Bostic jumped out of the window holding Kaylani tightly in one arm.
e. Bostic followed the sound of crying to the dark smoke below.
A. cbade
B. bcead
C. ceabd
D. baedc
(
A. I want my sisters!
B. Wow, we’ll be heroes!
C. I can’t thank you too much.
D. I don’t want to jump out of the window.
(
A. when Kaylani was found
B. how brave Kaylani and Bostic were
C. what the two-story house on fire was like
D. how the hero saved Kaylani at the very moment
That night, July 11, 2022, Nick Bostic was driving down the streets of Lafayette, Indiana, when he found a two-story house was on fire.
Flames(火焰) were climbing up the front porch. Without pausing for a moment to think about the danger, Bostic stopped his car and ran from the back door into the burning building, which belongs to the Barrett family.
Bostic had just started climbing the stairs when he looked up and saw four faces appear from a room at the top of the stairs and look down at him, their eyes wide. “Your house is on fire;you need to go!” Bostic yelled.
Bostic hurried the four girls into the fresh air. “Anybody else in there?” Bostic asked.
“Kaylani is in there! We can’t find her!” Seionna, the eldest of the girls, screamed, referring to her six-year-old sister. Without hesitating, Bostic ran back inside.
By now, the whole side of the house was in flames, Bostic went upstairs. he searched every bedroom. No kid. The smoke was thick now. He lifted his T-shirt, trying to cover his mouth and nose when he heard the sound of crying, from the dark smoke below.
Bostic felt about in the blackness and heat, moving downstairs toward the sound. Then suddenly Kaylani was in front of him. Bostic quickly lifted the girl into his arms. Where is the front door?! Bostic remembered seeing a window on the side of the house where the fire hadn’t reached.
Bostic climbed back up, made it to the room and broke the glass, with Kaylani still in his arms.
Bostic and Kaylani looked down at the open grassy space. The girl said,“ ”He was thinking the exact same thing.
But they had little choice. The flames were inching ever closer. Holding Kaylani tightly in one arm, Bostic ran forward and threw himself out of the window. He managed to land on the other shoulder. Kaylani was almost unhurt.
Days passed. Bostic woke up from first-degree burns to his leg and arm. He felt like he’d just done what anyone would have done in that situation. But outside the hospital, the story of Nick Bostic was already spreading. He was a hero—the pizza man who had run into a burning building not once, but twice.
(
B
)26. What does the underlined word “hesitating” mean in Paragraph 5?A. 交谈
B. 犹豫
C. 埋怨
D. 期待
(
B
)27. Which of the following is the correct order of the story?a. Bostic looked for the door with Kaylani in his arms.
b. Bostic led the four girls out into the fresh air.
c. Bostic went upstairs to search every bedroom for Kaylani.
d. Bostic jumped out of the window holding Kaylani tightly in one arm.
e. Bostic followed the sound of crying to the dark smoke below.
A. cbade
B. bcead
C. ceabd
D. baedc
(
D
)28. Which sentence should go in the empty box in Paragraph 3 from the bottom?A. I want my sisters!
B. Wow, we’ll be heroes!
C. I can’t thank you too much.
D. I don’t want to jump out of the window.
(
D
)29. The picture in the passage is helpful because it shows ____.A. when Kaylani was found
B. how brave Kaylani and Bostic were
C. what the two-story house on fire was like
D. how the hero saved Kaylani at the very moment
答案:
V.本文讲述了Nick Bostic遇到火灾时,勇敢地两次跑进燃烧的
房子里成功救人的故事。
26.B 词义猜测题。Bostic在着火的情况下又跑回去救人,应
是“毫不犹豫地”,画线部分“hesitating”意为“犹豫”。故
选B。
27.B 细节理解题。Bostic先催促四个女孩呼吸新鲜空气,接
着去屋子里寻找Kaylani,即前两个事件顺序为bc。故
选B。
28.D 推理判断题。根据上下文可知,他们只有跳出窗外才
能脱困。由此推知两人此时不想从窗户跳下。故选D。
29.D 图片理解题。本文讲述了Nick Bostic遇到火灾时,勇
敢地两次跑进燃烧的房子成功救人的故事,图片中“火灾
中,一个男子抱着小女孩跳出窗户”的情景说明Bostic是
如何在关键时刻救下Kaylani的。故选D。
房子里成功救人的故事。
26.B 词义猜测题。Bostic在着火的情况下又跑回去救人,应
是“毫不犹豫地”,画线部分“hesitating”意为“犹豫”。故
选B。
27.B 细节理解题。Bostic先催促四个女孩呼吸新鲜空气,接
着去屋子里寻找Kaylani,即前两个事件顺序为bc。故
选B。
28.D 推理判断题。根据上下文可知,他们只有跳出窗外才
能脱困。由此推知两人此时不想从窗户跳下。故选D。
29.D 图片理解题。本文讲述了Nick Bostic遇到火灾时,勇
敢地两次跑进燃烧的房子成功救人的故事,图片中“火灾
中,一个男子抱着小女孩跳出窗户”的情景说明Bostic是
如何在关键时刻救下Kaylani的。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看