2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
Ⅶ. 短文填空
Hi! My name is Paul. I have a brother, Jack. Let me tell you about our 36 (day) life.
I don't like to get up early. In the morning, I get up 37 eight. Then I go to school at eight thirty. I don't have much time for breakfast, so I usually eat it very 38 (quick). For lunch, I 39 (usual) eat hamburgers. After school, I sometimes play basketball 40 my friends. When I get home, I always do my homework 41 (one). In the evening, I either watch TV 42 play computer games. At ten thirty, I brush my 43 (tooth) and then I go to bed.
Jack usually gets up at six thirty. Then he always 44 (run) for half an hour and eats 45 good breakfast. After that, he goes to school. At twelve, he eats lots of 46 (fruit) and vegetables for lunch. He always wants 47 (eat) ice cream after dinner. He knows it's not good for him, but it 48 (taste) so good! In the evening, he does 49 (he) homework. He usually takes a walk after 50 (finish) it. At nine thirty, he goes to bed.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
Hi! My name is Paul. I have a brother, Jack. Let me tell you about our 36 (day) life.
I don't like to get up early. In the morning, I get up 37 eight. Then I go to school at eight thirty. I don't have much time for breakfast, so I usually eat it very 38 (quick). For lunch, I 39 (usual) eat hamburgers. After school, I sometimes play basketball 40 my friends. When I get home, I always do my homework 41 (one). In the evening, I either watch TV 42 play computer games. At ten thirty, I brush my 43 (tooth) and then I go to bed.
Jack usually gets up at six thirty. Then he always 44 (run) for half an hour and eats 45 good breakfast. After that, he goes to school. At twelve, he eats lots of 46 (fruit) and vegetables for lunch. He always wants 47 (eat) ice cream after dinner. He knows it's not good for him, but it 48 (taste) so good! In the evening, he does 49 (he) homework. He usually takes a walk after 50 (finish) it. At nine thirty, he goes to bed.
36.
daily
37.
at
38.
quickly
39.
usually
40.
with
41.
first
42.
or
43.
teeth
44.
runs
45.
a
46.
fruit
47.
to eat
48.
tastes
49.
his
50.
finishing
答案:
Ⅶ.36.daily 37.at 38.quickly 39.usually 40.with 41.first 42.or 43.teeth 44.runs 45.a 46.fruit 47.to eat 48.tastes 49.his 50.finishing
Ⅷ. 阅读理解
(唐山滦州期中) Today is Saturday, but Julie gets up very early. She wants to go to the library. The library is far from her home. Julie has a good breakfast. She has some bread, two eggs and a cup of milk. Then she leaves home and goes to the bus stop.
Julie gets on the bus at eight. After one and a half hours, she gets to the library. The library is big and clean. There are lots of interesting books in it. Julie reads a storybook there. It's very funny. When it's time for lunch, Julie leaves the library and goes back home. She borrows three books from the library: one English book, one science book and one history book. She wants to read them at home. After lunch, she begins to read the books. The books are really interesting, and Julie is very happy.
(
A. Because it is Saturday.
B. Because she wants to go to the library.
C. Because she does sports.
D. Because she wants to take the bus.
(
A. On foot.
B. By bike.
C. By bus.
D. By car.
(
A. A storybook.
B. An English book.
C. A science book.
D. A history book.
(
A. At 8:00.
B. At 1:30.
C. At 8:30.
D. At 9:30.
(
A. In the morning.
B. At noon.
C. At night.
D. In the evening.
(唐山滦州期中) Today is Saturday, but Julie gets up very early. She wants to go to the library. The library is far from her home. Julie has a good breakfast. She has some bread, two eggs and a cup of milk. Then she leaves home and goes to the bus stop.
Julie gets on the bus at eight. After one and a half hours, she gets to the library. The library is big and clean. There are lots of interesting books in it. Julie reads a storybook there. It's very funny. When it's time for lunch, Julie leaves the library and goes back home. She borrows three books from the library: one English book, one science book and one history book. She wants to read them at home. After lunch, she begins to read the books. The books are really interesting, and Julie is very happy.
(
B
)51. Why does Julie get up early today?A. Because it is Saturday.
B. Because she wants to go to the library.
C. Because she does sports.
D. Because she wants to take the bus.
(
C
)52. How does she get to the library?A. On foot.
B. By bike.
C. By bus.
D. By car.
(
A
)53. What book does she read in the library?A. A storybook.
B. An English book.
C. A science book.
D. A history book.
(
D
)54. What time does she get to the library?A. At 8:00.
B. At 1:30.
C. At 8:30.
D. At 9:30.
(
B
)55. When does she go back home?A. In the morning.
B. At noon.
C. At night.
D. In the evening.
答案:
Ⅷ.51.B〔提示:细节理解题。根据“She wants to go to the library.”可知,她早早起床是为了去图书馆。故选B。〕 52.C〔提示:细节理解题。根据“Then she leaves home and goes to the bus stop.”可知,她是乘坐公交车去图书馆的。故选C。〕 53.A〔提示:细节理解题。根据“Julie reads a storybook there.”可知,她在图书馆读了一本故事书。故选A。〕 54.D〔提示:细节理解题。根据“Julie gets on the bus at eight.After one and a half hours,she gets to the library.”可知,她是9点30分到达图书馆的。故选D。〕 55.B〔提示:推理判断题。根据“When it’s time for lunch,Julie leaves the library and goes back home.”可知,她是在中午回到家的。故选B。〕
查看更多完整答案,请扫码查看