2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版》

Ⅶ. 短文填空
I am a girl. My name 36 (be) Mary. Mary is my 37 (one) name and Brown is my last name. I am 38 Class 2, Grade 7. I am 12 39 (year) old. I have many good friends. We are in 40 same school, but in different 41 (class). Do you want 42 (know) about them? Look! 43 (this) are my classmates. They are very 44 (friend). This boy is Peter. He is 15 years old now. He 45 (come) from Sydney, Australia. 46 is the girl? 47 (she) name is Lucy. She is from the US. She likes 48 (play) the guitar. That is my cat, Mimi. It is very lovely. Are you a girl 49 a boy? Would you like 50 (make) friends with me?
36.
is
37.
first
38.
in

39.
years
40.
the
41.
classes

42.
to know
43.
These
44.
friendly

45.
comes
46.
Who
47.
Her

48.
playing
49.
or
50.
to make
答案: Ⅶ.36.is 37.first 38.in 39.years 40.the 41.classes 42.to know 43.These 44.friendly 45.comes 46.Who 47.Her 48.playing 49.or 50.to make
Ⅷ. 阅读理解
Some students are talking (谈话) in their classroom.
Joe: I'm fifteen years old. After class, I often play ball games at school. I like sports. And volleyball is my favourite.
Harry: I have a big family. My grandpa lives with us. He is 65 years old. He likes sports and he often plays ping-pong with me in the afternoon. He thinks it's a good sport.
Bill: My father works in my school. He is a maths teacher. He usually does sports with me. He is very good at basketball. He gets up early every morning and plays it before work.
Diana: I like sports. And my mother likes sports, too. She is good at playing tennis. She often buys sports clothes in a store. We often go to the sports centre (运动中心) on Saturdays. It is small but we love it.
51. 【新考项】What's Joe's favourite sport?

52. Who often plays ping-pong with his grandpa?
A. Joe.
B. Harry.
C. Bill.
D. Diana.
53. Where does Bill's father work?
A. In a school.
B. In a sports centre.
C. In a library.
D. In a store.
54. When does Diana go to the sports centre?
A. In the morning.
B. In the afternoon.
C. After class.
D. On Saturdays.
55. What are the students talking about?
A. Schools.
B. Clothes.
C. Sports.
D. Families.
答案: Ⅷ.51.C[提示:图片理解题。根据 Joe 描述中的“And volleyball is my favourite.”可知,排球是 Joe 最喜欢的运动。故选 C。] 52.B[提示:细节理解题。根据 Harry 描述中的“He likes sports and he often plays ping-pong with me in the afternoon.”可知,Harry 经常和爷爷打乒乓球。故选 B。] 53.A[提示:细节理解题。根据 Bill 描述中的“My father works in my school.”可知,Bill 的父亲在学校工作。故选 A。] 54.D[提示:细节理解题。根据 Diana 描述中的“We often go to the sports centre on Saturdays.”可知,Diana 周六去体育中心。故选 D。] 55.C[提示:主旨大意题。通读全文可知,学生们正在谈论运动。故选 C。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭