2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版》

B
My father has a farm. There are many beautiful things. He has seven cows, two horses, ten pigs and one hundred (百) ducks. There are many hens on the farm, and many eggs too. Look! There are fruit trees. Every year, my brother and I can eat many fruits. I like peaches best. My brother likes oranges best. Look there! They are vegetables. They are potato, tomato and carrot plants. There is a little dog on the farm. My brother and I often play with him. When we play together, we are happy.
(
A
)14. Who has a farm?
A. My father.
B. My brother.
C. My uncle.
D. My aunt.
(
D
)15. What are on the farm?
A. Animals.
B. Fruits.
C. Vegetables.
D. Animals, fruits and vegetables.
(
B
)16. How many cows does my father have?
A. Ten.
B. Seven.
C. Two.
D. Fifteen.
(
A
)17. Who do my brother and I often play with?
A. A dog.
B. A hen.
C. A cow.
D. A duck.
(
B
)18. How do my brother and I feel (感受) when we play with the dog?
A. Sad.
B. Happy.
C. Fine.
D. Nice.
答案: 14.A[提示:细节理解题。根据“My father has a farm.”可知,答案为A。] 15.D [提示:细节理解题。根据“He has seven cows…There are fruit trees…They are vegetables.”可知,答案为D。] 16.B[提示:细节理解题。根据“He has seven cows,…”可知,答案为B。] 17.A [提示:细节理解题。根据“There is a little dog on the farm.My brother and I often play with him.”可知,答案为A。] 18.B[提示:细节理解题。根据“When we play together,we are happy.”可知,答案为B。]
C
Look! This is my uncle's farm. It is a small farm. But it is beautiful. There are cows, dogs, pigs and sheep. There are many beautiful flowers. They are red, pink, orange and yellow.

Welcome to John's farm.
(
A
)19. How is the weather (天气) today?
A. Sunny.
B. Rainy.
C. Snowy.
D. Windy.
(
A
)20. Whose (谁的) farm is this?
A. John's.
B. Mike's.
C. Tom's.
D. Peter's.
(
C
)21. How many sheep are there?
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
(
D
)22. How is the farm?
A. Small.
B. Big.
C. Big and beautiful.
D. Small but beautiful.
答案: 19.A[提示:细节理解题。根据图片可知,今天的天气很好。故选A。] 20.A[提示:细节理解题。根据图片中的 “Welcome to John’s farm.”可知,答案为A。] 21.C[提示:细节理解题。根据图片内容可知,答案为C。] 22.D[提示:细节理解 题。根据“It is a small farm.But it is beautiful.”可知,答案为D。]
Ⅲ. 阅读表达
Hello, I am Alice. I am a girl. This is my room. I don't put my things here and there. Look! This is a pen. It is blue. It is in my pencil box. And it is on my desk. And that is a jacket. It is blue, too. That is a green ruler. It is in my pencil box, too. And that is a quilt. It is yellow. Where is it? It is on my bed. Oh, that is a white and black football. It is under my chair. What is that? It is a white Chinese map. It is on the wall. Do you like my room?
23~27 题简略回答问题。
23. Where doesn't Alice put her things?
________
24. What things are blue in her room?
________
25. Where is her pencil box?
________
26. What colour is the quilt?
________
27. Is her room tidy? What about your room?
________
答案: 23.Here and there. 24.A pen and a jacket. 25.It is on her desk. 26.It is yellow. 27.Yes,it is. My room is tidy,too.(答案不 唯一)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭