2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新教材完全考卷七年级英语上册人教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
Ⅶ. 翻译句子
36. 你书包里有什么?
37. 我有一块白色的橡皮。
38. 它们在你的床上。
39. 你能看见他们吗?
40. 你需要保持你的房间整洁。
36. 你书包里有什么?
What do you have in your schoolbag?
37. 我有一块白色的橡皮。
I have a white eraser.
38. 它们在你的床上。
They are on your bed.
39. 你能看见他们吗?
Can you see them?
40. 你需要保持你的房间整洁。
You need to keep your room tidy.
答案:
Ⅶ.36.What do you have in your schoolbag? 37.I have a white eraser. 38.They are on your bed. 39.Can you see them? 40.You need to keep your room tidy.
Ⅷ. 情景交际
A: Hello, Emma! 41.
B: Hello, Peter! I'm fine, 42.
A: I'm great, thanks.
B: What do you have in your schoolbag?
A: 43.
B: What colour is your cap?
A: It's blue. Oh, I can't find my new glasses.
B: Your new glasses? 44.
A: They are brown.
B: Are they on your desk?
A: 45.
B: Remember (记得) to keep your room tidy and you can find your things easily.
A: OK.
A: Hello, Emma! 41.
How are you?
B: Hello, Peter! I'm fine, 42.
thank you.
And you?A: I'm great, thanks.
B: What do you have in your schoolbag?
A: 43.
I have a cap.
B: What colour is your cap?
A: It's blue. Oh, I can't find my new glasses.
B: Your new glasses? 44.
What colour are they?
A: They are brown.
B: Are they on your desk?
A: 45.
No,they aren’t.
Look! They are on my bed.B: Remember (记得) to keep your room tidy and you can find your things easily.
A: OK.
答案:
Ⅷ.41.How are you? 42.thank you. 43.I have a cap. 44.What colour are they? 45.No,they aren’t.
Ⅸ. 阅读理解
A

(
A. David.
B. Alice.
C. Frank.
D. Cindy.
(
A. A pen.
B. A key.
C. A jacket.
D. A ruler.
(
A. 方位
B. 事情
C. 物品
D. 奖品
(
A. It's black.
B. It's blue.
C. It's yellow.
D. It's green.
(
A. The pen and the ruler.
B. The pen and the jacket.
C. The cup and the jacket.
D. The ruler and the jacket.
A
(
B
)46. Who has a ruler?A. David.
B. Alice.
C. Frank.
D. Cindy.
(
C
)47. What does Mike have?A. A pen.
B. A key.
C. A jacket.
D. A ruler.
(
C
)48. What does the underlined word (画线单词) “Thing” mean (意思是) in Chinese?A. 方位
B. 事情
C. 物品
D. 奖品
(
C
)49. What colour is the key?A. It's black.
B. It's blue.
C. It's yellow.
D. It's green.
(
B
)50. What are black?A. The pen and the ruler.
B. The pen and the jacket.
C. The cup and the jacket.
D. The ruler and the jacket.
答案:
Ⅸ.46.B[提示:细节理解题。根据表格第三行第一列中的Alice以及第三行第二列中的尺子可知,Alice有一把尺子。故选B。] 47.C[提示:细节理解题。根据表格最后一行第一列和第二列内容可知,Mike有一件夹克衫。故答案选C。] 48.C[提示:词义猜测题。表格第二列的钢笔、尺子、钥匙、杯子和夹克衫都是物品。故答案选C。] 49.C[提示:细节理解题。根据表格第四行第二列和第三列内容可知,钥匙是黄色的。故答案选C。] 50.B[提示:细节理解题。根据表格第二行以及最后一行内容可知,钢笔和夹克衫是黑色的。故答案选B。]
B
Good morning. I'm Frank.
Can you see a desk? It's brown. A key, an orange and a blue cup are on the desk.
Can you see a bed? My black jacket and my white quilt are on it.
Can you see a pen? It's in the box. It's green.
(
A. Dale.
B. Eric.
C. Bob.
D. Frank.
(
A. It's green.
B. It's black.
C. It's brown.
D. It's blue.
(
①A jacket ②A key ③A quilt
A. ①②
B. ①③
C. ②③
D. ①②③
(
A. A ruler.
B. A key.
C. An orange.
D. A pen.
(
A. A desk.
B. A map.
C. A bed.
D. A jacket.
Good morning. I'm Frank.
Can you see a desk? It's brown. A key, an orange and a blue cup are on the desk.
Can you see a bed? My black jacket and my white quilt are on it.
Can you see a pen? It's in the box. It's green.
(
D
)51. Who is speaking (说话)?A. Dale.
B. Eric.
C. Bob.
D. Frank.
(
C
)52. What colour is the desk?A. It's green.
B. It's black.
C. It's brown.
D. It's blue.
(
B
)53. What are on the bed?①A jacket ②A key ③A quilt
A. ①②
B. ①③
C. ②③
D. ①②③
(
D
)54. What is in the box?A. A ruler.
B. A key.
C. An orange.
D. A pen.
(
B
)55. What can't you see?A. A desk.
B. A map.
C. A bed.
D. A jacket.
答案:
Ⅸ.51.D[提示:细节理解题。根据短文第一段“Good morning. I’m Frank.”可知选D。] 52.C[提示:细节理解题。根据“Can you see a desk? It's brown.”可知选C。] 53.B[提示:细节理解题。根据“Can you see a bed? My black jacket and my white quilt are on it.”可知选B。] 54.D[提示:细节理解题。根据“Can you see a pen? It's in the box.”可知选D。] 55.B[提示:细节理解题。通读短文可知,文中没有提到地图。故选B。]
查看更多完整答案,请扫码查看