2026年优选课堂必刷题高一英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年优选课堂必刷题高一英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
Ⅰ. 单词拼写
1. I
2. He read the letter later in the
3. Police are investigating the
4. It’s
5. Set yourself
6. He used a
7. We must pay
8. This week’s magazine has some
9. He is the
10. She was
1. I
click
(点击)on the link to the next page of the website.2. He read the letter later in the
privacy
(隐私)of his own room.3. Police are investigating the
theft
(偷窃)of computers from the company’s offices.4. It’s
rude
(无礼的)to speak when you’re eating.5. Set yourself
targets
(目标)that you can reasonably hope to achieve.6. He used a
false
(假的)name to get the job.7. We must pay
particular
(特别的)attention to this point.8. This week’s magazine has some
tips
(忠告)on healthy eating.9. He is the
author
(作者)of three books on art.10. She was
upset
(心烦的)that her husband had not come back.
答案:
1.click 2.privacy 3.theft 4.rude 5.targets
6.false 7.particular 8.tips 9.author 10.upset
6.false 7.particular 8.tips 9.author 10.upset
Ⅱ. 选词填空
stir up;make fun of;give out;keep... in mind;take over;build up
1. You should
2. The author has
3. It’s rude to
4. As usual, Harriet is trying to
5. There were people
6. It has been confirmed that he will
stir up;make fun of;give out;keep... in mind;take over;build up
1. You should
keep
these guidelines in mind
.2. The author has
built up
a good reputation.3. It’s rude to
make fun of
this disabled boy.4. As usual, Harriet is trying to
stir up
trouble.5. There were people
giving out
leaflets(传单)at the entrance.6. It has been confirmed that he will
take over
his father’s company.
答案:
1.keep; in mind 2.built up 3.make fun of
4.stir up 5.giving out 6.take over
4.stir up 5.giving out 6.take over
Ⅲ. 单句语法填空
1. The hotel has 110 bedrooms, all with
2. I
3. It is really
4. I am not very familiar
5. There is no generally accepted
6.
1. The hotel has 110 bedrooms, all with
private
(privacy)bathrooms.2. I
particularly
(particular)like chatting with my friends using this software.3. It is really
embarrassing
(embarrass)that my car was stuck in the mud.4. I am not very familiar
with
botanical names.5. There is no generally accepted
definition
(define)of life.6.
In
that case, you should work out regularly to keep in shape.
答案:
1.private 2.particularly 3.embarrassing 4.with
5.definition 6.In
5.definition 6.In
七选五
All of us know that a balanced diet strengthens the immune system. 1. The following strategies will help you to jump-start healthy eating habits.
Morning must-haves
Researchers at Harvard Medical School discovered that people who took daily breakfast were a third less likely to become obese(肥胖的)than those who skipped this meal. To enjoy the most benefits, the researchers recommended eating whole-grain foods for breakfast as they are rich in fiber. 2.
Main meal wisdom
If you need to consume meat, choose fish instead of red meat. Studies have linked high consumption of red meat with cancers such as breast and colorectal cancer as well as heart disease mainly because red meat is very high in saturated(饱和的)fats. 3.
Food preparation
4. As such, cooking methods such as steaming, baking, grilling, boiling or stir-frying are advised.
5.
Some people like to eat a large meal after a hard day’s work. However, large meals late at night can cause indigestion that influences sleep. So it is a very good idea to have a low-calorie fiber drink just before leaving the office. It is also not a good idea to regularly have a late-night meal as this could overburden the digestive system.
Remember, minor changes in our eating habits can lead to major changes in our health.
A.Light nights
B.Fewer night snacks
C.Fish, in contrast, contains more heart-healthy fats
D.Drinking bean milk supplies the body with plant protein
E.Experts always suggest preparing food with as little oil as possible
F.But most of us fail to obtain adequate nutrients(营养)due to our troubled lifestyles
G. Fiber aids in stabilizing blood sugar, controlling appetite and keeping the heart healthy
All of us know that a balanced diet strengthens the immune system. 1. The following strategies will help you to jump-start healthy eating habits.
Morning must-haves
Researchers at Harvard Medical School discovered that people who took daily breakfast were a third less likely to become obese(肥胖的)than those who skipped this meal. To enjoy the most benefits, the researchers recommended eating whole-grain foods for breakfast as they are rich in fiber. 2.
Main meal wisdom
If you need to consume meat, choose fish instead of red meat. Studies have linked high consumption of red meat with cancers such as breast and colorectal cancer as well as heart disease mainly because red meat is very high in saturated(饱和的)fats. 3.
Food preparation
4. As such, cooking methods such as steaming, baking, grilling, boiling or stir-frying are advised.
5.
Some people like to eat a large meal after a hard day’s work. However, large meals late at night can cause indigestion that influences sleep. So it is a very good idea to have a low-calorie fiber drink just before leaving the office. It is also not a good idea to regularly have a late-night meal as this could overburden the digestive system.
Remember, minor changes in our eating habits can lead to major changes in our health.
A.Light nights
B.Fewer night snacks
C.Fish, in contrast, contains more heart-healthy fats
D.Drinking bean milk supplies the body with plant protein
E.Experts always suggest preparing food with as little oil as possible
F.But most of us fail to obtain adequate nutrients(营养)due to our troubled lifestyles
G. Fiber aids in stabilizing blood sugar, controlling appetite and keeping the heart healthy
答案:
【语篇解读】 本文是说明文。作者介绍了养成健康饮食好习惯的几种策略。
1.F 文章首句提到“All of us know that a balanced diet strengthens the immune system.”说明大家都知道均衡饮食能增强免疫系统;F项中“fail to obtain adequate nutrients(没能获得充足的营养)”与首句中的“a balanced diet strengthens the immune system”相对应;F项中but表示话题的转折。故选F项。
2.G 空前一句提到“the researchers recommended eating whole-grain foods for breakfast as they are rich in fiber.”,研究者推荐早餐吃富含纤维素的全谷类食物;G项中“fiber”与上一句中的“fiber”词汇重复;G项(纤维有助于稳定血糖,控制食欲和保持心脏健康)是说明纤维素对人体的好处。G项是顺承上一句的话题。故选G项。
3.C 该段主题是吃正餐的学问,即多吃鱼肉少吃红肉。空前一句提到“red meat is very high in saturated fats”,说明红肉中含有大量的饱和脂肪;C项中in contrast表示对比,“...contains more heart-healthy fats(含有更多对心脏有益的脂肪)”与上一句中的“is very high in saturated fats”相对应。故选C项。
4.E 该段是食物烹饪方法的建议。空后一句“cook-ing methods such as steaming, baking, grilling, boiling or stir-frying are advised”是建议采用蒸、烤、煮或炒等烹饪方法,与E项中的“preparing food”有关;并且“preparing food”与该段小标题“Food prep-aration”语义相符。故选E项。
5.A 该空是本段的小标题,也是主题句;该段中提到“large meals late at night can cause indigestion that influences sleep(晚上大吃一顿会导致消化不良,影响睡眠)”和“It is also not a good idea to regu-larly have a late-night meal as this could overburden the digestive system.(经常在深夜吃饭也不是个好主意,因为这会使消化系统负担过重。)”说明晚餐多吃、吃得太晚的坏处。A项“Light nights(轻晚餐)”符合该段的主题,可以作为该段的小标题。故选A项。
1.F 文章首句提到“All of us know that a balanced diet strengthens the immune system.”说明大家都知道均衡饮食能增强免疫系统;F项中“fail to obtain adequate nutrients(没能获得充足的营养)”与首句中的“a balanced diet strengthens the immune system”相对应;F项中but表示话题的转折。故选F项。
2.G 空前一句提到“the researchers recommended eating whole-grain foods for breakfast as they are rich in fiber.”,研究者推荐早餐吃富含纤维素的全谷类食物;G项中“fiber”与上一句中的“fiber”词汇重复;G项(纤维有助于稳定血糖,控制食欲和保持心脏健康)是说明纤维素对人体的好处。G项是顺承上一句的话题。故选G项。
3.C 该段主题是吃正餐的学问,即多吃鱼肉少吃红肉。空前一句提到“red meat is very high in saturated fats”,说明红肉中含有大量的饱和脂肪;C项中in contrast表示对比,“...contains more heart-healthy fats(含有更多对心脏有益的脂肪)”与上一句中的“is very high in saturated fats”相对应。故选C项。
4.E 该段是食物烹饪方法的建议。空后一句“cook-ing methods such as steaming, baking, grilling, boiling or stir-frying are advised”是建议采用蒸、烤、煮或炒等烹饪方法,与E项中的“preparing food”有关;并且“preparing food”与该段小标题“Food prep-aration”语义相符。故选E项。
5.A 该空是本段的小标题,也是主题句;该段中提到“large meals late at night can cause indigestion that influences sleep(晚上大吃一顿会导致消化不良,影响睡眠)”和“It is also not a good idea to regu-larly have a late-night meal as this could overburden the digestive system.(经常在深夜吃饭也不是个好主意,因为这会使消化系统负担过重。)”说明晚餐多吃、吃得太晚的坏处。A项“Light nights(轻晚餐)”符合该段的主题,可以作为该段的小标题。故选A项。
查看更多完整答案,请扫码查看