2025年金版新学案高中英语选择性必修第一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金版新学案高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年金版新学案高中英语选择性必修第一册人教版》

1. Do you have any “smart” things? What are they?

________
________
答案: 1. Yes,I have two:a smartphone and a smartwatch.
2. What does it mean when we say something is “smart”?
________
________
答案: 2. It means that it can make decisions on its own without a human telling it what to do,and that it can also learn how to do things itself.
Ⅰ. Read for the main idea
What is the main idea of the passage?

A.Advanced technologies in the future.
B.Smart homes in the future.
C.Artificial Intelligence in the future.
D.Health care in the future.
答案: Ⅰ.B
Ⅱ. Match the main idea with each paragraph
Para. 1 A. Smart homes will check people’s health regularly.
Para. 2 B. Smart homes will prevent serious damage from accidents.
Para. 3 C. Intelligent controls in the home system.
Para. 4 D. Smart technology will be used widely in the future.
Para. 5 E. Smart homes will bring us a safe, energy-saving and more comfortable life in the future.
答案: Ⅱ. Paras. 1-5:ECABD
Ⅲ. Read for the structure
Read the passage again and fill in the blanks.
答案: Ⅲ. 1. secure 2. comfortable 3. automatic 4. Monitoring 5. Preventing
Ⅳ. Read for details
1. How does the author begin the passage?
A. By analysing some facts.
B. By giving some examples.
C. By asking some questions.
D. By explaining some reasons.
2. What can we learn from the text?
A. We will be warned early on if we have a deadly illness.
B. We have to change our daily routine according to the command of the home system.
C. We will not be forgetful any longer.
D. We will be protected from any disasters.
3. What is the purpose of the text?
A. To sell integrated sensors.
B. To change the old houses.
C. To decorate homes with smart technology.
D. To give us an insight into smart homes.

4. Where is the text likely to be taken from?

A.A science magazine.
B.A research report.
C.A health magazine.
D.A book review.
答案: Ⅳ.1-3 CAD
@@4.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭