第46页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
D. Oh,I know a little about signs now.
E. Yes. But I don’t know them.
F. Does that mean “No littering.”?
E. Yes. But I don’t know them.
F. Does that mean “No littering.”?
答案:
由于题目不完整,无法准确作答。
六、完形填空。(8 分)
It is sunny today. Mr Smith is __1__ in the park. Suddenly,he sees something under a big tree. Oh,it’s a sweater. He looks __2__. There is no one nearby. He takes it in __3__ hand and asks in a loud voice,“__4__ sweater is it?” But nobody answers him. He asks again and again. Then a park keeper comes up to __5__ and says,“Can’t you see that sign over __6__? It says ‘Keep quiet.’ So please don’t shout here.” But when the keeper sees the sweater,his face turns __7__ and he says,“Oh,I am sorry. This is __8__ sweater. Thank you.” Then Mr Smith gives it to him and goes away.
( )1. A. going B. walk C. walking
It is sunny today. Mr Smith is __1__ in the park. Suddenly,he sees something under a big tree. Oh,it’s a sweater. He looks __2__. There is no one nearby. He takes it in __3__ hand and asks in a loud voice,“__4__ sweater is it?” But nobody answers him. He asks again and again. Then a park keeper comes up to __5__ and says,“Can’t you see that sign over __6__? It says ‘Keep quiet.’ So please don’t shout here.” But when the keeper sees the sweater,his face turns __7__ and he says,“Oh,I am sorry. This is __8__ sweater. Thank you.” Then Mr Smith gives it to him and goes away.
( )1. A. going B. walk C. walking
答案:
C
解析:“is walking”表示正在散步,现在进行时,符合语境,所以选C。
解析:“is walking”表示正在散步,现在进行时,符合语境,所以选C。
( )2. A. around B. at C. to
答案:
A
解析:“look around”表示“环顾四周”,符合“看附近有没有人”的语境,所以选A。
解析:“look around”表示“环顾四周”,符合“看附近有没有人”的语境,所以选A。
( )3. A. her B. he C. his
答案:
C
解析:“in his hand”表示“在他的手里”,Mr Smith是男性,所以用“his”,选C。
解析:“in his hand”表示“在他的手里”,Mr Smith是男性,所以用“his”,选C。
( )4. A. Who’s B. Whose C. Who
答案:
B
解析:询问“谁的毛衣”用“Whose”,所以选B。
解析:询问“谁的毛衣”用“Whose”,所以选B。
( )5. A. him B. her C. he
答案:
A
解析:“come up to him”表示“走向他”,“him”指代Mr Smith,作宾语,所以选A。
解析:“come up to him”表示“走向他”,“him”指代Mr Smith,作宾语,所以选A。
( )6. A. their B. there C. by
答案:
B
解析:“over there”表示“在那边”,固定搭配,所以选B。
解析:“over there”表示“在那边”,固定搭配,所以选B。
( )7. A. green B. black C. red
答案:
C
解析:“face turns red”表示“脸红了”,符合管理员意识到错误后的表情,所以选C。
解析:“face turns red”表示“脸红了”,符合管理员意识到错误后的表情,所以选C。
( )8. A. me B. my C. your
答案:
B
解析:“my sweater”表示“我的毛衣”,管理员承认毛衣是他的,所以用“my”,选B。
解析:“my sweater”表示“我的毛衣”,管理员承认毛衣是他的,所以用“my”,选B。
七、阅读理解。(15 分)
(A)
I have a cousin. He’s only four years old. Today I go to a library with him. There are many signs,but he doesn’t know about what they mean. I tell him about the signs. This sign means “Be quiet.” We should not shout in the library. That sign means “No eating or drinking.” We can’t eat or drink here. My cousin knows a lot about the signs in the library now.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(5 分)
( )1. My cousin is five years old.
(A)
I have a cousin. He’s only four years old. Today I go to a library with him. There are many signs,but he doesn’t know about what they mean. I tell him about the signs. This sign means “Be quiet.” We should not shout in the library. That sign means “No eating or drinking.” We can’t eat or drink here. My cousin knows a lot about the signs in the library now.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(5 分)
( )1. My cousin is five years old.
答案:
F
解析:文中提到“He’s only four years old.”,所以该句错误。
解析:文中提到“He’s only four years old.”,所以该句错误。
( )2. We are in the supermarket.
答案:
F
解析:文中提到“Today I go to a library with him.”,所以在图书馆不是超市,该句错误。
解析:文中提到“Today I go to a library with him.”,所以在图书馆不是超市,该句错误。
( )3. My cousin is a girl.
答案:
F
解析:文中用“He’s”指代表弟,是男孩,该句错误。
解析:文中用“He’s”指代表弟,是男孩,该句错误。
( )4. We can eat and drink in the library.
答案:
F
解析:文中提到“That sign means ‘No eating or drinking.’ We can’t eat or drink here.”,所以该句错误。
解析:文中提到“That sign means ‘No eating or drinking.’ We can’t eat or drink here.”,所以该句错误。
( )5. We shouldn’t shout in the library.
答案:
T
解析:文中提到“This sign means ‘Be quiet.’ We should not shout in the library.”,所以该句正确。
解析:文中提到“This sign means ‘Be quiet.’ We should not shout in the library.”,所以该句正确。
查看更多完整答案,请扫码查看