第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
( )3. If you pick the flowers in the park,the park keeper will _______ you.
A. praise B. fine C. welcome
A. praise B. fine C. welcome
答案:
B
解析:文中提到“the park keeper will ask you to give him ten yuan as a fine”,所以选B。
解析:文中提到“the park keeper will ask you to give him ten yuan as a fine”,所以选B。
( )4. Kate and Nancy are _______ students.
A. good B. bad C. new
A. good B. bad C. new
答案:
A
解析:她们知道不能摘花和践踏草坪,遵守规则,是好学生,所以选A。
解析:她们知道不能摘花和践踏草坪,遵守规则,是好学生,所以选A。
八、书面表达。(8分)
迈克和他的朋友们周末一起去公园。他们看见了一些标识。草地上有个标识,意思是不要在草地上走。花园旁边的标识提醒人们不应该摘花朵。小河旁边也有个标识,告诉人们不要下河游泳。请以“The signs in the park”为题写一篇短文。不少于5句话。
The signs in the park
________
________
________
________
________
________
迈克和他的朋友们周末一起去公园。他们看见了一些标识。草地上有个标识,意思是不要在草地上走。花园旁边的标识提醒人们不应该摘花朵。小河旁边也有个标识,告诉人们不要下河游泳。请以“The signs in the park”为题写一篇短文。不少于5句话。
The signs in the park
________
________
________
________
________
________
答案:
The signs in the park
Mike and his friends went to the park last weekend. They saw some signs there. There was a sign on the grass, which meant "Don't walk on the grass". Near the garden, there was a sign reminding people not to pick flowers. Beside the river, there was also a sign telling people not to swim in the river. The signs in the park are very important, and we should follow them to keep the park beautiful.
Mike and his friends went to the park last weekend. They saw some signs there. There was a sign on the grass, which meant "Don't walk on the grass". Near the garden, there was a sign reminding people not to pick flowers. Beside the river, there was also a sign telling people not to swim in the river. The signs in the park are very important, and we should follow them to keep the park beautiful.
查看更多完整答案,请扫码查看