2025年自主学习与测评单元活页卷六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年自主学习与测评单元活页卷六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年自主学习与测评单元活页卷六年级英语上册译林版》

八、根据短文内容,选择正确答案。
Long long ago,there was a little elephant. His name was Lele. He was small and short. He was very dirty because he could not reach to wash his body. So he was very sad. All the other animals didn't play with him because he was smelly.
One day,a beautiful fairy wanted to help the little elephant. She gave him a special gift. That's a big trunk. The little elephant went to the river. He put his trunk in the water and sucked the water up. Then he sprayed his body with water. He sang and danced. And he was very glad. All the other animals came over to him and said,“You are so clean and smell so lovely. Do you want to play with us?” The little elephant was very excited. They climbed mountains,went hiking and went swimming. They got along very well.
( )1. The little elephant was _______.
A. short and small
B. small and fat
C. fat and short
( )2. Lele couldn't reach to wash his _______.
A. nose
B. eyes
C. body
( )3. One day,_______ helped Lele.
A. a man
B. a fairy
C. a woman
( )4. The fairy gave Lele a big _______.
A. bone
B. body
C. trunk
( )5. Lele played with _______ together at last.
A. other elephants
B. all the other animals
C. the fairy
答案: 1. A; 2. C; 3. B; 4. C; 5. B
解析:
1. 根据“He was small and short.”可知小象又小又矮,A选项正确,故选A。
2. 根据“He was very dirty because he could not reach to wash his body.”可知他够不到洗身体,C选项正确,故选C。
3. 根据“One day,a beautiful fairy wanted to help the little elephant.”可知仙女帮助了他,B选项正确,故选B。
4. 根据“She gave him a special gift. That's a big trunk.”可知仙女给了他一个大鼻子,C选项正确,故选C。
5. 根据“All the other animals came over to him...Do you want to play with us?”可知最后他和所有其他动物一起玩,B选项正确,故选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭