第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
( )6. A. dancing B. dance C. danced
( )7. A. wash B. tidy C. sweep
( )8. A. fly B. made C. make
( )9. A. wash B. clean C. cook
( )10. A. to B. to be C. be
( )7. A. wash B. tidy C. sweep
( )8. A. fly B. made C. make
( )9. A. wash B. clean C. cook
( )10. A. to B. to be C. be
答案:
6. B
解析:couldn’t后接动词原形,dance是动词原形,选B。
7. C
解析:“sweep the floor”是“扫地”,固定搭配,选C。
8. C
解析:can后接动词原形,前文说过去“could fly a kite but couldn’t make a kite”,现在应该是能做风筝了,选C。
9. A
解析:“wash the dishes”是“洗碗”,固定搭配,选A。
10. B
解析:“want to be...”表示“想成为……”,是固定用法,选B。
解析:couldn’t后接动词原形,dance是动词原形,选B。
7. C
解析:“sweep the floor”是“扫地”,固定搭配,选C。
8. C
解析:can后接动词原形,前文说过去“could fly a kite but couldn’t make a kite”,现在应该是能做风筝了,选C。
9. A
解析:“wash the dishes”是“洗碗”,固定搭配,选A。
10. B
解析:“want to be...”表示“想成为……”,是固定用法,选B。
七、阅读理解。(10 分)
(A)
Mr White lives in a village,but he works in a big city. He goes to work by train every morning and comes home in the same way.
This morning,when he was reading his newspaper on the train,a man behind him said “Hello” to him and began to talk with him. “Your life is not interesting,isn’t it? You take the same train every morning,and you always sit in the same seat and read the newspaper.” “How do you know all the things about me?” Mr White said angrily(生气地). “Because I always sit in the same seat behind you,” the man answered.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(5 分)
( )1. Mr White’s home is far from his office.
( )2. Mr White goes to work by train and comes home by bus.
( )3. Mr White knows the man behind him.
( )4. Mr White always sits in the same seat.
( )5. The life of the man behind Mr White is interesting.
(A)
Mr White lives in a village,but he works in a big city. He goes to work by train every morning and comes home in the same way.
This morning,when he was reading his newspaper on the train,a man behind him said “Hello” to him and began to talk with him. “Your life is not interesting,isn’t it? You take the same train every morning,and you always sit in the same seat and read the newspaper.” “How do you know all the things about me?” Mr White said angrily(生气地). “Because I always sit in the same seat behind you,” the man answered.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(5 分)
( )1. Mr White’s home is far from his office.
( )2. Mr White goes to work by train and comes home by bus.
( )3. Mr White knows the man behind him.
( )4. Mr White always sits in the same seat.
( )5. The life of the man behind Mr White is interesting.
答案:
1. T
解析:Mr White住在村庄,在大城市工作,每天坐火车上下班,说明家离办公室远,正确。
2. F
解析:文中说“comes home in the same way”,即也是坐火车回家,不是公交车,错误。
3. F
解析:Mr White生气地问对方怎么知道自己的事,说明他不认识这个人,错误。
4. T
解析:男人说“You always sit in the same seat”,正确。
5. F
解析:男人总是坐在Mr White后面的同一个座位,生活和Mr White类似,也不有趣,错误。
解析:Mr White住在村庄,在大城市工作,每天坐火车上下班,说明家离办公室远,正确。
2. F
解析:文中说“comes home in the same way”,即也是坐火车回家,不是公交车,错误。
3. F
解析:Mr White生气地问对方怎么知道自己的事,说明他不认识这个人,错误。
4. T
解析:男人说“You always sit in the same seat”,正确。
5. F
解析:男人总是坐在Mr White后面的同一个座位,生活和Mr White类似,也不有趣,错误。
查看更多完整答案,请扫码查看