第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
Ⅰ. 阅读理解(选择最佳答案)
1. How many clubs are mentioned in the passage?
A. Two. B. Three. C. Four.
2. Which of the following can't you learn in the cooking club?
A. Noodles. B. Jiaozi. C. Sandwiches.
3. What can books do according to the passage?
A. Teach you how to cook food.
B. Open your mind.
C. Help you read the map.
4. Where should you go if you want to join the book club?
A. To Room 303.
B. To the park.
C. To the library.
5. Which of the following is NOT the activities of the nature club?
A. Watching birds and discovering wildlife.
B. Collecting plants and insects.
C. Taking photos and cooking Mapo tofu.
1. How many clubs are mentioned in the passage?
A. Two. B. Three. C. Four.
2. Which of the following can't you learn in the cooking club?
A. Noodles. B. Jiaozi. C. Sandwiches.
3. What can books do according to the passage?
A. Teach you how to cook food.
B. Open your mind.
C. Help you read the map.
4. Where should you go if you want to join the book club?
A. To Room 303.
B. To the park.
C. To the library.
5. Which of the following is NOT the activities of the nature club?
A. Watching birds and discovering wildlife.
B. Collecting plants and insects.
C. Taking photos and cooking Mapo tofu.
答案:
Ⅰ. 1-5 BCBCC
Ⅱ. 根据1b课文完成导图

Ⅱ. 1. Wednesdays 2. 303 3. Chinese 4. Tuesdays 5. the library 6. act out 7. Sunday 8. photos 9. collect 10. nature
答案:
Ⅱ. 1. Wednesdays 2. 303 3. Chinese 4. Tuesdays 5. the library 6. act out 7. Sunday 8. photos 9. collect 10. nature
阅读三则广告,思考并回答以下问题:
1. 招聘广告以哪种句子开头?
2. 招聘广告都包含什么信息?
3. 招聘广告的结尾都是什么句子?有什么作用?
1. 招聘广告以哪种句子开头?
2. 招聘广告都包含什么信息?
3. 招聘广告的结尾都是什么句子?有什么作用?
1. 招聘广告常常以一般疑问句开头(Do you love Chinese food? / Do you like reading?)。2. 招聘广告包含活动介绍、活动时间、活动地点、联系方式等。3. 招聘广告的结尾都是祈使句(Let's learn to play musical instruments / sing / dance. / Come to the music room on Monday afternoon.)。祈使句具有鼓动性,能更好地吸引读者的注意力,达到广告的目的。
答案:
One possible answer: 1. 招聘广告常常以一般疑问句开头(Do you love Chinese food? / Do you like reading?)。2. 招聘广告包含活动介绍、活动时间、活动地点、联系方式等。3. 招聘广告的结尾都是祈使句(Let's learn to play musical instruments / sing / dance. / Come to the music room on Monday afternoon.)。祈使句具有鼓动性,能更好地吸引读者的注意力,达到广告的目的。
查看更多完整答案,请扫码查看