2025年卓越英语九年级上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年卓越英语九年级上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年卓越英语九年级上册译林版》

四、七选五阅读
阅读下面短文,从短文后所给的选项中选出可以填入空白处的最佳选项(选项中有两项为多余选项)。
Over the past billions of years,many animals and plants have lived on this beautiful planet. 1 This is because they couldn’t adapt to(适应)where they lived. To survive,living things must change over time. This is called evolution(进化).
When reading this article,please remember that every one of us is a lucky dog. 2 After years of evolution,now we have the abilities to live in the world and enjoy it. Just like humans,other animals on Earth also evolve great abilities. 3 To adapt to life there,they have evolved longer necks to reach the high trees,as well as longer legs to run away from lions and cheetahs(猎豹).
However,evolution also gives giraffes a strange habit:They only sleep for about 30 minutes a day and less than 5 minutes a time,and they sleep standing!Why are they so wakeful? 4 They need longer time getting off the ground and run. Because of this special sleep style,they won’t become easy meals for others.
5 It helps animals to live,but it sometimes also gives them what they don’t really want. Don’t feel sorry. It’s part of natural selection(选择). In order to survive,all of this is necessary.
A. We evolve,and we survive!
B. Well,that’s because they are so tall.
C. Let’s take frogs for example:they can breathe without their mouths!
D. As you see,evolution isn’t always perfect.
E. But about 99.9 percent of them died out.
F. For example,giraffes live on the grassland of Africa.
G. Darwin showed that every kind of animal changes slowly to match the place where they live.
1.
E
2.
A
3.
F
4.
B
5.
D
答案: 1.E 2.A 3.F 4.B 5.D
五、书面表达
近年来,随着互联网技术的快速发展,人们观看电视的习惯发生了很大的变化。请你根据下面的提示要点,以“The Changes of TV Viewing Habits”为题,写一篇英语短文。
1. How did people watch TV in the past?(only on TV;fewer programmes;at a fixed time)
2. How do people watch TV now?
3. What do you think of the changes of TV viewing habits?
注意事项:
1. 文章须包括所有提示要点,要求语句通顺、意思连贯、符合语境,并适当增加细节;
2. 词数不少于90,文章的开头已给出,不计入总词数。
The Changes of TV Viewing Habits
With the development of Internet technology,people’s TV viewing habits
have changed a lot over the years. In the past, people could only watch programmes on TV at home. There were fewer programmes and they were covered at a fixed time. They didn't have many choices. But now, there are different types of programmes to choose from. People can also watch them either on computer or smart phone. Whenever they want to, they can watch it anywhere. Although there are more programmes and we can watch them more freely now, some programmes are not suitable for us, so we must learn to control ourselves and choose good ones.
答案: One possible version: The Changes of TV Viewing Habits With the development of Internet technology, people's TV viewing habits have changed a lot over the years. In the past, people could only watch programmes on TV at home. There were fewer programmes and they were covered at a fixed time. They didn't have many choices. But now, there are different types of programmes to choose from. People can also watch them either on computer or smart phone. Whenever they want to, they can watch it anywhere. Although there are more programmes and we can watch them more freely now, some programmes are not suitable for us, so we must learn to control ourselves and choose good ones.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭