第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
B
| Time | Programme(节目) |
| 15:00 | Cook with Mrs Li |
| 15:30 | Animal World |
| 16:50 | Cartoon City |
| 17:00 | Sister Nancy's Story Time |
| 17:30 | Sports World |
| 18:30 | Music Club |
| 19:00 | News(新闻) and Weather |

根据表格内容,判断正(T)误(F)。(5 分)
( ) 1. Helen's mother loves cooking. She always watches Cook with Mrs Li.
( ) 2. Helen goes back home at 5:00 p.m. She can watch Animal World.
( ) 3. Cartoon City starts at four fifty in the morning.
( ) 4. Peter likes football and baseball. He likes watching Sister Nancy's Story Time.
( ) 5. At seven o'clock in the evening, we can watch News and Weather.
| Time | Programme(节目) |
| 15:00 | Cook with Mrs Li |
| 15:30 | Animal World |
| 16:50 | Cartoon City |
| 17:00 | Sister Nancy's Story Time |
| 17:30 | Sports World |
| 18:30 | Music Club |
| 19:00 | News(新闻) and Weather |
根据表格内容,判断正(T)误(F)。(5 分)
( ) 1. Helen's mother loves cooking. She always watches Cook with Mrs Li.
( ) 2. Helen goes back home at 5:00 p.m. She can watch Animal World.
( ) 3. Cartoon City starts at four fifty in the morning.
( ) 4. Peter likes football and baseball. He likes watching Sister Nancy's Story Time.
( ) 5. At seven o'clock in the evening, we can watch News and Weather.
答案:
TFFFT
C
One day, a man in a small town meets a factory worker, a coach and a fisherman. He gives them three seeds (种子) and says, "Bring me the flowers in three months. The man with the most beautiful flower can have my money."

After three months, the factory worker brings a big red flower. The coach brings a small purple flower. But the fisherman brings nothing. He is sad.
"I don't know why!" he says. "I watered it every day."
"You are honest!" the businessman says. "The seeds are bad and will never sprout(发芽)! The money is yours." The fisherman is very happy. The other two men feel sorry and their faces turn red.
(一) 根据短文内容,选择正确答案。(2 分)
( ) The story tells us people should be honest. "honest" means "______" in Chinese.
A. 勤劳的
B. 开心的
C. 善良的
D. 诚实的
(二) 根据短文内容,完成表格,每空可多词。(6 分)
| When | 1. ______ |
| Where | in a 2. ______ |
| What | grow 3. ______ |
| Who | a businessman a 4. ______ a 5. ______ a 6. ______ |

One day, a man in a small town meets a factory worker, a coach and a fisherman. He gives them three seeds (种子) and says, "Bring me the flowers in three months. The man with the most beautiful flower can have my money."
After three months, the factory worker brings a big red flower. The coach brings a small purple flower. But the fisherman brings nothing. He is sad.
"I don't know why!" he says. "I watered it every day."
"You are honest!" the businessman says. "The seeds are bad and will never sprout(发芽)! The money is yours." The fisherman is very happy. The other two men feel sorry and their faces turn red.
(一) 根据短文内容,选择正确答案。(2 分)
( ) The story tells us people should be honest. "honest" means "______" in Chinese.
A. 勤劳的
B. 开心的
C. 善良的
D. 诚实的
(二) 根据短文内容,完成表格,每空可多词。(6 分)
| When | 1. ______ |
| Where | in a 2. ______ |
| What | grow 3. ______ |
| Who | a businessman a 4. ______ a 5. ______ a 6. ______ |
答案:
(一)D (二)1. one day and after three months 2. small town 3. flowers 4. factory worker 5. coach 6. fisherman
查看更多完整答案,请扫码查看