2025年同步测控优化设计九年级英语全一册人教版精编版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步测控优化设计九年级英语全一册人教版精编版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步测控优化设计九年级英语全一册人教版精编版》

1. We
C
this beach while we were sailing around the island.
A.discover
B.founded
C.discovered
D.found out
答案: C
2.
A
English programs can improve your pronunciation.
A.Watching
B.Watch
C.Looking
D.Look
答案: A
3. —Excuse me. Do you know Mrs. Wang's telephone number?
—Sorry, I don't know. But you can
C
in this telephone book.

A.look it on
B.look on it
C.look it up
D.look up it
答案: C
4. The best way
to improve
your English is ______
to join
an English club.

A.to improve; join
B.improving; to join
C.to improve; to join
D.improving; join
答案: C
5. We often do lots of experiments in our
D
class.
A.math
B.Chinese
C.history
D.physics
答案: D
★三、任务型阅读
A good book can teach you many things. It can open your eyes and clear your minds. It is important and necessary to get into a good reading habit. Here are some ways to develop it.
Plan your time
你应该每天阅读 30 分钟。When time is set, nothing can change it. For example, make it a habit to read before breakfast or lunchtime.
Always carry a book
Wherever you go, take a book with you. When you leave the house, make sure that you always carry a good book as well as your school things. ② Remember that a book always stays with you.
Have a library card
Have a library card and you can read as many good books as possible in the library. Make it a weekly trip to the library. This helps you spend less money on books.
Put it online
One of the best ways to develop a good reading habit is to put some e - books into your net disc (网盘) and share them with your friends. Ask your friends and family to feel your joy or sadness and offer you suggestions.
1. 根据文章内容回答问题。
What does the underlined word “it” in paragraph 1 refer to (指代)?
A good reading habit.

2. 将文中①句翻译成英语。
You should read 30 minutes every day.

3. 将文中②句翻译成汉语。
记着身边总要有一本书。

4. 在文中找出与下面所给句子意思相近的句子。
If you do this, you can save more money on books.
This helps you spend less money on books.

5. 根据文章内容回答问题。
Who may give you advice according to the last paragraph?
Your friends and family.
答案: 1. A good reading habit. 2. You should read 30 minutes every day. 3. 记着身边总要有一本书。 4. This helps you spend less money on books. 5. Your friends and family.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭